Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Adatvédelem kontra kényelem: ha kérik, a Microsoft kiadja a kulcsokat
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
MD25
csendes tag
válasz
this is life
üzenetére
2 alternatívát tudtam tesztelni:
I.
microHDMI -> HDMI converter, ebbe kötve egy HDMI -> D-Sub kábel, mely monitorba ment.. (2 monitornál is)... Mindkét esetben 'no signal'... Elképzelhető, a kábel a rossz.II.
microHDMI -> HDMI converter, ebbe körtve HDMI ->HMDI kábel, mely egy TV-be ment...
Ekkor a TV az intel hd graphicson settings felületén megjelent, mint eszköz.
Hiába állítottam clone, extended desktop, csak az legyen akítv kijelző, felbontások stb, a TV is azt jelezte: no signal... (Reboot, TV ki-be kapcs, stb, minden volt...)Esetleg egy HDMI -> DVI plusz átalakítóval a II. opcióban a monitorokkal érdemes lehet újra megnézni a dolgot? Érdemes megpróbálnom egy ilyet venni ma? Szép dolog az új tablet csak sok apróságra elszórja mellette a pénzt az ember, ha laptopként v munkaállomásként is használná... (Persze ha nem járt hozzá alapból keyboard.)
Olvastam aktív HDMI VGA konverterekről is... De nem tudom, mi árt, mi jó és mi nem...
Köszi, üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- iPad 7th. 32GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4696
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest