Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
maci25
aktív tag
Sziasztok
Munkám során hasznos volna egy táblagép, de fogalmam se nincs mi/melyik az a modell, ami nekem kellene. Kérlek, segítsetek.
A munkám bútorok tervezése és gyártása.(asztalos vagyok) A helyszíni felmérések alkalmával jól jönne egy táblagép, amit tudnák használni „rajztáblának-, papírlapnak”.
Elképzelés: megnyitok egy jegyzettömböt és elkezdek rajzolgatni bele, mint a papírlapra, de itt nincs papírlap méret, ami keretek közzé szorít és javítani is egyszerűen tudok bármit.
Gondolom, ehhez nem kell egy „erőgép”. Az, hogy normálisan lehessen rajzolni nem tudom, hogy mit von maga után.
A méret az 10”, ennél kisebb nem jó. Nagyobb nem gond csak legyen olcsó
Használt is jó. Keret 100K
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Pad 6 erős 8/256GB mint az új nagyon gyors!
- Ipad 11th gen 2025 (A16) 128 GB Wi-fi, ezüst, Garancia!
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 5G 128GB 6GB RAM Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- iPad Pro 12.9 (6. generáció, 2022) 256GB Wi-Fi (bontatlan, számlával)
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Használt Radiolink AT10 II távirányító készlet / 12 hónap működési jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs