Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Projektor topic
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus
addikt
válasz
üzenetére
Android alatt visszavettem 1.6ghz-re a maxot, az is bőven elég. Kevésbé meleg, és nyilván jobb aksi idő.
Még win alatt is akarok vele kísérletezni, lehet-e kicsit csökkenteni a proci tápfeszültségét. Teljes terhelésen 60-70 fokos, a tablet hátulja meg 50 ha jól mértem. Jó sok hőt kell passzivan elvezetnie.
Win8 Bing van rajta, így frissítéskor kér licenc kódot. Egyem a szívét. Aztán meg közölte hogy nincs elég hely..Egy kérdés :hogy lehet gyári állapotra visszaállítani? Rendszervisszaállításban nincs korábbi dátum, amire lehetne. Ellenben van egy ilyen particio. Onnan hogy? Androidon sima factory reset, az egyszerű volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Android alatt visszavettem 1.6ghz-re a maxot, az is bőven elég. Kevésbé meleg, és nyilván jobb aksi idő.