Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Androidos fejegységek
- Bluetooth hangszórók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fedett műveletre szabta az új GeForce drivert az NVIDIA
- 3D nyomtatás
- Milyen széket vegyek?
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Azonnali processzoros kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
agent_k
őstag
Teclas x98 air 2. Ugyanez a probléma. Felírtam egy papírra az összes változtatási lehetőséget, hogy ne maradjon ki semmi és végig is próbáltam őket. A legjobb az volt amikor minden fordítva látszott és az egér is az ellenkező irányba ment, mint amerre húztam.
Feladtam.
Egyébként nem tetszik a Win10. Nem jönnek meg az emailok, pedig "elemek érkezésekor" van beállítva. Manuálisan oké, de ez mégsincs így rendben. Az Google play tele van ingyenes, jól használható alkalmazásokkal, itt meg egy normális aksikijelzés sincs. Gondolok itt arra, hogy hátralévő idő, százalék, töltéskor jelezze, hogy mikor lesz kész. Egy darabig működik az élő csempe, aztán halott. Facebook kliens megint egy hulladék. Skype nincs metrós verzióban, csak ilyen asztali hibrid vacak.
Sajnálom ezt, mert egyébként jó lenne, de még mindig nagyon messze vannak az androidtól ilyen téren.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Androidos fejegységek
- Bluetooth hangszórók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Windows 11
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- További aktív témák...
- Lenovo Tab P12 tablet és Pen Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- Kindle PaperWhite Kids 5 (11th Generáció) 8 GB Reklámentes + Fekete védőt + Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő