Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- VR topik
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Apple MacBook
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
agent_k
őstag
Teclas x98 air 2. Ugyanez a probléma. Felírtam egy papírra az összes változtatási lehetőséget, hogy ne maradjon ki semmi és végig is próbáltam őket. A legjobb az volt amikor minden fordítva látszott és az egér is az ellenkező irányba ment, mint amerre húztam.
Feladtam.
Egyébként nem tetszik a Win10. Nem jönnek meg az emailok, pedig "elemek érkezésekor" van beállítva. Manuálisan oké, de ez mégsincs így rendben. Az Google play tele van ingyenes, jól használható alkalmazásokkal, itt meg egy normális aksikijelzés sincs. Gondolok itt arra, hogy hátralévő idő, százalék, töltéskor jelezze, hogy mikor lesz kész. Egy darabig működik az élő csempe, aztán halott. Facebook kliens megint egy hulladék. Skype nincs metrós verzióban, csak ilyen asztali hibrid vacak.
Sajnálom ezt, mert egyébként jó lenne, de még mindig nagyon messze vannak az androidtól ilyen téren.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Yettel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Gurulunk, WAZE?!
- Hálózati / IP kamera
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 gen M1 64GB, Wi-Fi, 97% akku, 12 hónap garancia!
- iPad Pro 12.9" M1 256GB 2021 - touchpad keyboard, pencil 2 - full, garancia (116)
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite LTE (2020) Oxford Grey 64GB
- Apple iPad Pro 11 3rd gen. 2021, M1 128GB, Wifi + Cell, 99% akku, patika, 12 hónap gar.
- Apple iPhone 14 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 85%
- LG UltraWide 34WQ75X-B IPS Monitor! sRGB 99% / 3440x1440 / 5ms / 60Hz / DAS
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB NZXT Source 340 Bitfenix 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest