- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Professzionális Intel videokártyák az ASRock receptje szerint
- Nagy méretű EIZO monitor jön nyáron színkritikus alkalmazásokhoz
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kábellel oldaná meg a 12VHPWR gondjait az ASUS
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
gecsek
csendes tag
Na beruháztam a Lark Ultimate 8i Tabletre, és meglepődtem. Egyrészt 33000Ft-ért még majdnem jogtiszta Windowst sem lehet kapni, nemhogy hardvert alatta. A gép kellőképpen gyors, simánelböngészgetek, megy minden, látványosan gyorsan. Ez igaz a tárhelyre is sajnos, mert SD kártyát még nem vettem a gépbe. A 16 Gb-s tárhelyből 5 Gb Recovery, így a friss gép 8,5 Gb-s "C" particióval jön, amiből kb. 4 Gb a szabad. Persze felmegy a gépre néhány program, meg netes cache fájlok, és most van 2,68 Gb szabad helyem. Kérdés, hogy ez mire elég, de szerintem törlöm lassan a Recovery particiót.
A töltője sz*r, de nagyon. Töltés közben nem lehet használni az érintő kijelzőt. Be kell dugni egy normális Samsung töltőbe, és már nincs is gond.
Sajnos külső monitort nem lehet rákötni, ez nagy kár, de pl. OTG kábellel most éppen egy külső billentyűzetről írok. Egy aktív USB HUB van rákötve az OTG kábellel, majd azon lóg egy egér és egy billentyűzet. Sajnos így nem tölt a gép az OTG-n keresztül, ez nagy kár. Amúgy egy sima passzív USB HUB-ot is elvisz, én csak a töltés miatt próbáltam ki.
Anyagminőség hitvány. Recseg, ropog, pattog.
DE: a gép nagyon jól használható, és ennyi pénzért szuper választás elnetezgetni, elfilmezgetni. Az aksija elég jól bírja, két napig nyüstöltem folyamat, és most merült le. Nem bántam meg, hogy megvettem, de a tárhellyel még gondok lesznek, 16 Gb nem elég szinte semmire. OTG kábelt kell venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Napelem
- BestBuy topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0349AB)
- Oneplus 9 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest