- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos fejegységek
- Házi hangfal építés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem szabad futtatni az új Red Magic csúcstelefonokon a 3DMarkot
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
gecsek
csendes tag
Na beruháztam a Lark Ultimate 8i Tabletre, és meglepődtem. Egyrészt 33000Ft-ért még majdnem jogtiszta Windowst sem lehet kapni, nemhogy hardvert alatta. A gép kellőképpen gyors, simánelböngészgetek, megy minden, látványosan gyorsan. Ez igaz a tárhelyre is sajnos, mert SD kártyát még nem vettem a gépbe. A 16 Gb-s tárhelyből 5 Gb Recovery, így a friss gép 8,5 Gb-s "C" particióval jön, amiből kb. 4 Gb a szabad. Persze felmegy a gépre néhány program, meg netes cache fájlok, és most van 2,68 Gb szabad helyem. Kérdés, hogy ez mire elég, de szerintem törlöm lassan a Recovery particiót.
A töltője sz*r, de nagyon. Töltés közben nem lehet használni az érintő kijelzőt. Be kell dugni egy normális Samsung töltőbe, és már nincs is gond.
Sajnos külső monitort nem lehet rákötni, ez nagy kár, de pl. OTG kábellel most éppen egy külső billentyűzetről írok. Egy aktív USB HUB van rákötve az OTG kábellel, majd azon lóg egy egér és egy billentyűzet. Sajnos így nem tölt a gép az OTG-n keresztül, ez nagy kár. Amúgy egy sima passzív USB HUB-ot is elvisz, én csak a töltés miatt próbáltam ki.
Anyagminőség hitvány. Recseg, ropog, pattog.
DE: a gép nagyon jól használható, és ennyi pénzért szuper választás elnetezgetni, elfilmezgetni. Az aksija elég jól bírja, két napig nyüstöltem folyamat, és most merült le. Nem bántam meg, hogy megvettem, de a tárhellyel még gondok lesznek, 16 Gb nem elég szinte semmire. OTG kábelt kell venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Építő/felújító topik
- Crimson Desert
- Synology NAS
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- Eladó Lenovo Tab M8 (4th Gen) 2024 Tablet (ZAD00046GR)
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer használt monitor
- Mega Akció! Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus 17H! I7 13700H / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest