Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
válasz
katonab1983
üzenetére
Privát vélemény ON
Én nem vennék onnan komoly műszaki cikket. Azért olcsóbb, mert nem nálunk fizetik meg az ÁFÁ-t.
Privát vélemény OFF
(#4640) AxBattler
A kérdés jó, én eddig csak xbox játékot vettem onnan, annál ugye mindegy. De én egyébként is lokálpatrióta vagyok ilyen téren, ezért is írtam szigorúan privát véleményt.
-
Ispy
nagyúr
válasz
katonab1983
üzenetére
És olyat is tudok akkor csinálni, hogy lemezkép mentés csinálok a partícióról?
-
Ispy
nagyúr
Nem nagyon foglalkoztam a témával eddig, a laptopomon win7 van, az otthoni gépen van win 8, de ott meg nem használok emailt. Igazából a T100 se én használok, hanem az asszony.
Én csak azt gondoltam naivan, ha már office 365, ami nagyon modern, meg win 8, ami szintén nagyon modern, akkor az egyik használja a másik nagyon hasznos fícsörét, ha már van.
Macbookom meg nem hogy nincs, de nem is lesz, nekem nason fut a torrent, az sosem áll meg

-
Ispy
nagyúr
válasz
gery2123
üzenetére
Azért android alatt elég kényelmes volt a beérkező email értesítés, ami stand by-ban is jelzett, meg az értesítési felület is sokkal kiforrottabb, mint winbe. Szóval jó ez a csempe dolog, de azért van ezen még mit dolgozni, hogy használható is legyen, mert most csak bazi nagy ikonok a képernyőn.
-
Ispy
nagyúr
válasz
antibes2000
üzenetére
Félreértettél, a dokkoló az nem fém, csak a tab rész borítása.
Itt írtam a gépelési tapasztalataimról.
-
Ispy
nagyúr
-
Ispy
nagyúr
válasz
antibes2000
üzenetére
Úgy látom megválaszoltak már majdnem mindent.
A felső rész kb. 120-130 fokra nyitható ki, ez még az a határ, hogy nem borul fel az egész, de ha egy kicsit is tovább tudnám nyitni, akkor szerintem a felső rész súlya miatt felborulna. Azt nem mondom, hogy így atom stabil, de ha nem rugdosod, akkor nem borul fel.

-
Ispy
nagyúr
Az acert nem ismerem, de ezzel az asus-szal nincsen baj, nem recseg, nem ropog, elég masszív a fogása, van benne anyag. A tab hátlapja szál-csiszolt szürke fém, nem kopogós műanyag. Nekem tetszik, nem régen vettem a családba egy Transformer Pad TF103c-t, annak műanyag a borítása, ez nekem sokkal jobban bejön.
Ja igen, ezt vettem
Most is erről írok, asszonynak vettem, de már látom, hogy nem csak ő fogja használni. -
Ispy
nagyúr
Köszi mindenkinek, végül is majd csak 1 év múlva lesz aktuális, ha más nem akkor openoffice is megy. Vagy inkább a családi csomag 10k-ért plusz 4 gép. De a gép az király!
-
Ispy
nagyúr
válasz
pengwin
üzenetére
és tjb007:
Köszönöm a segítséget, végül ASUS T100TAM lett, nekem nagyon tetszik a minősége, fém a tab burkolata, a bill is jó (tényleg kicsik a gombok rajta, de gépeltem rajta vakon, azért meg lehet szokni). Sebességével nincsen gond, teljesen kikapcsolt állapotból is pár másodperc alatt feláll, a garancia egyébként 2 év háztól házig (legalább is a bestbyte-ba azt mondták).
Az office sajnos csak egy év, azt nem tudjátok mennyibe fáj a hosszabbítás, ha lejár? Nem találtam erről semmi infót, mindenhol az 5 userest írja, ez pedig elvileg csak 1 useres.
-
Ispy
nagyúr
válasz
envagyok
üzenetére
Hát szerintem akkor lenne igaz az állításod, ha 2 T100-ad lenne, az egyik 3740-el, a másik meg 3775-el. Akkor lehetne érdemben összehasonlítani őket, így 1000 más dolog is befolyásolhatja az "érzetet".
Nem azt mondom, hogy nincsen igazad, csak azt, hogy a "nem igaz" ebben az esetben túl erős kifejezés.
-
Ispy
nagyúr
válasz
pengwin
üzenetére
Igazából én egyáltalán nem ragaszkodom a HP-hez, csak próbálom megtalálni a legjobb választást, igaz az első tabom egy Galaxy P1000 volt, ami szintén 120k-ba fájt, azért az egy másik szint

Egyébként tetszik ez a ASUS is, csak pont most olvastam az androidos topikban egy rémtörténetet egy 100k-s ASUS garanciáztatásról, ezért rémültem meg.
Egyébként mi is a különbség a bestbytos 101k-s és a nootbook.hu-s 115k között? Én nem látom, de biztos van valami...
-
Ispy
nagyúr
Sziasztok,
most akarok venni egy netezos tabot es talaltam egy olyat, hogy HP Pavilon x2 10 119.000 forintert ajandek nokia lumia 530-al. Ismeri ezt a tabot valaki? Jo vetel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, makulátlan vadonatúj állapotban, 2 év garanciával
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- iPad 11 128GB Wifi Kék Karcmentes/2027.10.02.Gar./Akku 100%/p4662
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/DE/EN/
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Most is erről írok, asszonynak vettem, de már látom, hogy nem csak ő fogja használni.