Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
nyomogattam chrome beállításait, mert nem tetszett benne a betűk simítása és véletlen rájöttem hogy lehet felgyorsítani a görgetést:
chrome://flags/#lcd-text-aa
LCD-szöveg vonalsimítása: kikapcsolvamég ezzel is lehet játszani, de az előbbi már elég a gyorsuláshoz:
chrome://flags/#disable-direct-write
DirectWrite tiltása: ezt kell engedélyeznisajnos ez utóbbinak van egy kis mellékhatása, mert a betűk közötti távolság néhol rossz lesz
ha mindkét opciót beállítjuk, akkor kb. olyan éles betűket kapunk mint IE-ben és a görgetés sebességét is eléggé megközelíti
az index-en lehet tesztelgetni, szerintem látványosan jobb lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2" colos kijelző
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Eladó Lenovo Yoga Tab 11 (4GB/128GB, 2K kijelző) JBL hangszórókkal, dobozában!
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Latitude 7290,12.5",FHD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Deep Purple 128GB használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Bomba ár! HP Dragonfly G4 i7-13G I 32GB I 512SSD I 13,5" FHD+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 82 akkuciklus - 27% ÁFÁS - 0373BE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest