Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pengwin

    addikt

    válasz erahurka #4134 üzenetére

    (#4137) r3dsnake
    Tök jó, hogy ezt így tudjátok :U ... érdekes módon én az elmúlt majdnem 4 évben csak libreoffice-t használtam az egyetemi dolgaim megírásához, 3,5 évig linuxon, az utóbbi pár hónapban win8 alatt, és soha semmilyen problémám nem volt vele!
    Beadandóimat, házi dolgozataimat, és most a szakdolgozatomat írtam/írom rajta angolul, és eddig 100%-os megbízhatósággal működik, simán ment vele a formázás MLA-re, APA-re és Chicago-ra is, pedig ezekben aztán minden utolsó hülyeséget meghatároznak a formával kapcsolatban.
    Régebbi (2003-as, .doc) Office formátummal tökéletesen kompatibilis, egyrészt egyetemen ezt szeretik, másrészt én úgyis mindent pdf-ben küldök el, mert elegánsabb, és a LibreOffice simán átkonvertál .doc-ot és .odt-t is pdf-be, és nem barmolja szét a formázást...
    Szerintem 4 éve is jó, megbízható programcsomag volt, azóta pedig csak jobb lett. De azért tetszik, hogy azok megmondják a tutit, akik életükben legfeljebb egyszer, mondjuk 6-7 éve láttak OO-t... :W És ugyanez megy a linux-szal kapcsolatban is, na ott is olyanok okoskodnak, akik még nem láttak egy linux distrót sem az utóbbi 5-6 évben... Romkocsmák félhomályában merengő bölcsészként én tudtam kezelni a linuxot, és nem volt bajom az FOS OS-ekkel, programokkal, szóval annyira mégse szar és használhatatlan.

    [ Szerkesztve ]

    Üdv, pengwin

Új hozzászólás Aktív témák