Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
üzenetére
(#4137) r3dsnake
Tök jó, hogy ezt így tudjátok
... érdekes módon én az elmúlt majdnem 4 évben csak libreoffice-t használtam az egyetemi dolgaim megírásához, 3,5 évig linuxon, az utóbbi pár hónapban win8 alatt, és soha semmilyen problémám nem volt vele!
Beadandóimat, házi dolgozataimat, és most a szakdolgozatomat írtam/írom rajta angolul, és eddig 100%-os megbízhatósággal működik, simán ment vele a formázás MLA-re, APA-re és Chicago-ra is, pedig ezekben aztán minden utolsó hülyeséget meghatároznak a formával kapcsolatban.
Régebbi (2003-as, .doc) Office formátummal tökéletesen kompatibilis, egyrészt egyetemen ezt szeretik, másrészt én úgyis mindent pdf-ben küldök el, mert elegánsabb, és a LibreOffice simán átkonvertál .doc-ot és .odt-t is pdf-be, és nem barmolja szét a formázást...
Szerintem 4 éve is jó, megbízható programcsomag volt, azóta pedig csak jobb lett. De azért tetszik, hogy azok megmondják a tutit, akik életükben legfeljebb egyszer, mondjuk 6-7 éve láttak OO-t...
És ugyanez megy a linux-szal kapcsolatban is, na ott is olyanok okoskodnak, akik még nem láttak egy linux distrót sem az utóbbi 5-6 évben... Romkocsmák félhomályában merengő bölcsészként én tudtam kezelni a linuxot, és nem volt bajom az FOS OS-ekkel, programokkal, szóval annyira mégse szar és használhatatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Tab M11 / TB330FU 8/128Gb
- iPad Pro M2 12.9" 128GB Wifi/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4730
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- iPad Pro 11 (M5) Wifi + Cellular 256GB (Bontatlan) 1 éb garancia
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4463, 100% Akkumulátor
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
... érdekes módon én az elmúlt majdnem 4 évben csak libreoffice-t használtam az egyetemi dolgaim megírásához, 3,5 évig linuxon, az utóbbi pár hónapban win8 alatt, és soha semmilyen problémám nem volt vele!
És ugyanez megy a linux-szal kapcsolatban is, na ott is olyanok okoskodnak, akik még nem láttak egy linux distrót sem az utóbbi 5-6 évben... Romkocsmák félhomályában merengő bölcsészként én tudtam kezelni a linuxot, és nem volt bajom az FOS OS-ekkel, programokkal, szóval annyira mégse szar és használhatatlan.