Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
üzenetére
(#4137) r3dsnake
Tök jó, hogy ezt így tudjátok
... érdekes módon én az elmúlt majdnem 4 évben csak libreoffice-t használtam az egyetemi dolgaim megírásához, 3,5 évig linuxon, az utóbbi pár hónapban win8 alatt, és soha semmilyen problémám nem volt vele!
Beadandóimat, házi dolgozataimat, és most a szakdolgozatomat írtam/írom rajta angolul, és eddig 100%-os megbízhatósággal működik, simán ment vele a formázás MLA-re, APA-re és Chicago-ra is, pedig ezekben aztán minden utolsó hülyeséget meghatároznak a formával kapcsolatban.
Régebbi (2003-as, .doc) Office formátummal tökéletesen kompatibilis, egyrészt egyetemen ezt szeretik, másrészt én úgyis mindent pdf-ben küldök el, mert elegánsabb, és a LibreOffice simán átkonvertál .doc-ot és .odt-t is pdf-be, és nem barmolja szét a formázást...
Szerintem 4 éve is jó, megbízható programcsomag volt, azóta pedig csak jobb lett. De azért tetszik, hogy azok megmondják a tutit, akik életükben legfeljebb egyszer, mondjuk 6-7 éve láttak OO-t...
És ugyanez megy a linux-szal kapcsolatban is, na ott is olyanok okoskodnak, akik még nem láttak egy linux distrót sem az utóbbi 5-6 évben... Romkocsmák félhomályában merengő bölcsészként én tudtam kezelni a linuxot, és nem volt bajom az FOS OS-ekkel, programokkal, szóval annyira mégse szar és használhatatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Rap, Hip-hop 90'
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Fallout 4
- Mozilla Firefox
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Nyitlocker
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Horgász topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
... érdekes módon én az elmúlt majdnem 4 évben csak libreoffice-t használtam az egyetemi dolgaim megírásához, 3,5 évig linuxon, az utóbbi pár hónapban win8 alatt, és soha semmilyen problémám nem volt vele!
És ugyanez megy a linux-szal kapcsolatban is, na ott is olyanok okoskodnak, akik még nem láttak egy linux distrót sem az utóbbi 5-6 évben... Romkocsmák félhomályában merengő bölcsészként én tudtam kezelni a linuxot, és nem volt bajom az FOS OS-ekkel, programokkal, szóval annyira mégse szar és használhatatlan.