Hirdetés
- Lézervágás, gravírozás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Egérpad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
katonab1983
tag
válasz
katonab1983
üzenetére
Sziasztok!
Gondoltam leírom mi lett a GTA - San Andreas alkalmazás billentyűzet+egér dologgal.
Tehát rákapcsoltam egy bluetooth-os billentyűzetet és egeret a gépre, fel is ismerte mindkettőt azonnal, beléptem a játékba, és működik! Minden működik.
A beállításokban megjelent a billentyűzet és az egér beállítása, ugyanúgy mint PC-n, és tökéletesen megy a játék így is ahogy kell, persze ha akarjuk működik közben az érintőképernyős mód is.
Egyszerűen tökéletes. Maga a játék is szebb mint a régi PC változat, 1600 HUF-ot mindenképp megért.
-
TedThomas
aktív tag
válasz
katonab1983
üzenetére
Hát utána néztem ennek a játéknak és azt írják van x360 kontroller támogatás.
Billt sehol nem írnak. Dugj rá egy USB-st azt próbáld ki.Továbbá írják, hogy botrány az áruházas verzió. Jobban megéri steam-en megvenni az ezerszer jobb.
Enynit az áruház használhatóságáról felőlem
Új hozzászólás Aktív témák
- Lézervágás, gravírozás
- Temu
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mi a labubu? – és pár fontos dolog, amire idén rágugliztál
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Samsung Galaxy Tab S10 Plus 256GB 2027.11.03. gyártói jótállás+Dexnor billentyűzet
- Samsung Galaxy Tab S9+ 12.4" 5G/LTE (SIM kártyás) 256/12G+S Pen, Mintha új lenne, garanciával, üzlet
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular kiváló akku
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest