Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Micro Four Thirds
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
han_lev
üzenetére
Munkához szerintem is jobb a 4:3-as képarány, mint a 16:10 vagy 16:9, szóval az iPad formátum nem rossz ötlet. Egy BT billentyűzetes tokkal, 64+64GB tárhellyel teljesen reális elképzelés, hogy munkára használj egy ilyet.
Azért én ajánlok egy BT-os egeret is hozzá, főleg, ha a munkához használnál asztali alkalmazásokat.
Onda, Teclast testvérmárkák, mindkettőnek van 4:3-as képarányú, 9,7"-os gépe, ezek között nézelődj, nekem is nagyon bejönnek, kár, hogy idehaza nem lehet ilyen méretben-képaránnyal belépőszintű wines tabletet kapni.
A "viszonylag elérhető áron" mégis mekkora keretet jelent? Mivel a gyenge forint miatt úgyis jóval drágább lesz a beszerzés külföldről, így akár a komolyabb márkák 10"-os gépeire is ránézhetnél, azok azért megbízhatóbbak, van itthoni garancia hozzájuk, meg csatlakoztatható billentyűzetük is van (100-130 ezer között). Pl. Asus T100, Aspire Switch 10, stb..
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MEGA Akció! Számla + garancia! Apple Macbook Pro 14 - Apple M3 Pro Chip!
- Apple iPhone XR 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest