Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Raspberry Pi
- OLED monitor topic
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
válasz
r3dsnake
üzenetére
Jajjjj!
Annak jó a 16GB-os, aki netre, pár játékra, ilyesmire használja, nálam a Kingsingen 11 kisebb játék van telepítve, egy XBMC vezérlő, google news, mindig TV, RadioM, Filmon, Youtube, s így van 1.5GB helyem, ha nem frissítettem volna semmit, valszeg több lenne, de nem érdekel, több app úgy sem kerül fel, játékok max. cserélve lesznek. Én elférek, office nem érdekel, elvagyok a google drive-al.Pipo X7-et most laktam be, ez már 32GB-os, asztalinak használom (mi másnak), így egyetlen nem gyári app sincs telepítve viszont office igen, mert ingyen jár 1 évig, meg asztalin egyébként is szükségem van rá, plusz egyéb x86 programok. A végeredmény az lett, hogy 14 GB hely maradt, szóval ezt a hulladékozást ezt be kéne fejezni, hulladékot bőven lehet gyűjteni android részlegen, ha ezek a tabletek hulladékok, akkor azokra (myaudio, dps s társai) valami még nem létező szót kellene kitalálni! Ne értsd félre, nem okoz fizikai/lelki fájdalmat, hogy hulladéknak nevezed a 16GB-os win tableteket, tőlem aztán azt írogatsz, amit csak akarsz. Én sosem voltam még olyan bátor, hogy más véleményére, pláne idegenére annyira adtam, hogy utána azt tényként mertem közölni egy harmadik félnek, de hát nem vagyunk egyformák.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Synology NAS
- World of Tanks - MMO
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Formula-1 humoros
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs