Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
pengwin
üzenetére
Persze, ertem en, es nem elbol fikazok vagy nem a levegobe beszelek. Irtam linuxra scripteket is, konfiguraltam Suse Enterprise servert ldap, nfs, dhcp, mail, dns szolgaltatosakra, a routeremen OpenWRT fut foleg ssh-bol konfigolva, de ha nem muszaj bottal sem piszkalom a linux kernel kulonbozo disztroit (ez ervenyes az androidra is. Sokkal jobban szeretem a zart rendszereket, it just works kulonosebb nyug nelkul. Nem tudnam elkepzelni, hogy ne win-t vagy osx-et hasznaljak fo rendzernek, es ne iOS-t mobil rendszernek. Epp ezert fura szamomra, ha valaki onszantabol szeretne linuxot. En eddig csak kenyszerbol hasznaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Witcher topik
- Kingdom Come: Deliverance 2 fordító: "Kirúgtak, és AI-val pótolnak”
- Luck Dragon: Óraátállítás
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Próba
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- Apple iPad 9th Gen 64Gb Wi-fi + Apple Pencil 1 Gen, Szép állapotban
- Lenovo Idea Tab 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 10,9" Wi-Fi 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi !! 1TB !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 03.28
- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest