Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hobby elektronika
- Azonnali fotós kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- TCL LCD és LED TV-k
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
válasz
envagyok
üzenetére
Ja, hát azért ez így már más, visszavonom a "kötekedést"... Az eszembe sem jutott, hogy tunert is rákötsz. Én egy amiko A3-mat használok erre a célra, hogy egy készülékkel lehessen tv-zni, s xbmc-t futtatni. Sokan szívnak ugyanakkor a boxal, nekem viszont semmi problémám vele. NAS-nak egy "régi" médialejátszót használok. Sokáig android boxokat használtam, mert engem nem különösebben zavar a 24hz-ből adódó probléma, viszont az annál inkább zavart, hogy nem volt egy atom stabil box sem a piacon, ezért kötöttem ki végül az amiko mellett. XBMC-hez tipp (ha nem tudnád), nemrég frissült az opensubtitles kiegészítő, így ismét lehet magyar feliratot "varázsolni" pl. 1channelen, icefilms-en, navi-x-ben indított online filmekre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Villanyszerelés
- Le Mans Ultimate
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest