Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
válasz
envagyok
üzenetére
Ja, hát azért ez így már más, visszavonom a "kötekedést"... Az eszembe sem jutott, hogy tunert is rákötsz. Én egy amiko A3-mat használok erre a célra, hogy egy készülékkel lehessen tv-zni, s xbmc-t futtatni. Sokan szívnak ugyanakkor a boxal, nekem viszont semmi problémám vele. NAS-nak egy "régi" médialejátszót használok. Sokáig android boxokat használtam, mert engem nem különösebben zavar a 24hz-ből adódó probléma, viszont az annál inkább zavart, hogy nem volt egy atom stabil box sem a piacon, ezért kötöttem ki végül az amiko mellett. XBMC-hez tipp (ha nem tudnád), nemrég frissült az opensubtitles kiegészítő, így ismét lehet magyar feliratot "varázsolni" pl. 1channelen, icefilms-en, navi-x-ben indított online filmekre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Akvarisztika
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Dell Inspiron 5559 /i5-6200U/8GB/240GB SSD/WIN10/Számlával/
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest