Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Hát, akkor nekem minden kell
Bár nem érzem a téma kimaxolásának ha egyszerre van szükségem 3G-re és HDMI kimenetre is. Sőt, ezt 2014-ben már alapnak tartanám, tekintve, hogy már van 4G, de nyakunkon az 5G is már. Illetve már majdnem minden háztartásban megtalálható a laposTV is, és joggal szeretné a tabletét összekötni vele a vásárló. De csak a sz@rrágás megy a gyártók részéről szerintem, tisztelet a kivételnek, pl. az Acer W4-821 és a Thinkpad 8 személyében. Ezeknek sajnos meg is kérik az árát.Ott van pl. a Wacom tollas Asus Vivotab 8 Note. Az lenne nekem a csúcsok csúcsa a Wacom toll miatt, de se HDMI kimenet se 3G-s modell nincs belőle. De nagy dolog lett volna pedig az egyik igényt kielégíteni. Így szerintem buktak egy csomó potenciális vásárlót, akiket egyébként a Wacom tollal megnyertek volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- BestBuy topik
- HTPC (házimozi PC) topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen monitort vegyek?
- Motoros topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Bár nem érzem a téma kimaxolásának ha egyszerre van szükségem 3G-re és HDMI kimenetre is. Sőt, ezt 2014-ben már alapnak tartanám, tekintve, hogy már van 4G, de nyakunkon az 5G is már. Illetve már majdnem minden háztartásban megtalálható a laposTV is, és joggal szeretné a tabletét összekötni vele a vásárló. De csak a sz@rrágás megy a gyártók részéről szerintem, tisztelet a kivételnek, pl. az Acer W4-821 és a Thinkpad 8 személyében. Ezeknek sajnos meg is kérik az árát.