Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Szeretnék venni valamit PDF olvasásra, netezgetésre. Jártam már az ebook reader-es topic-ban, ahol inkább tablet-et javasoltak. Úgy néz ki, hogy csak csillagászati áron van eink-es ebook reader, ami kellően nagy, és megfelelne a célnak (sony 13.3", 1000$ ~ 250k). Én szeretném kihozni olyan 60k körüli összegből a dolgot, de ha ez nem megoldható, akkor mindenképp 100k alatt maradnék. Ránézésre egy ilyen ketyere érdemi munkára teljesen alkalmatlan. Programozni szoktam, amihez ideális a nagy monitor és a külön billentyűzet, szóval ezért nem is szeretnék valami komolyabb beviteli eszközt, mert úgysem váltaná be a hozzá fűzött reményeket, és több asztali pc árát kidobnám az ablakon egy profi tablet-re vagy notebook-ra. Játék sem érdekel, maximum filmeket néznék rajta 720p esetleg 1080p felbontásban, ha nincs akadálya, de az se baj, ha ilyesmire nem képes. Az is jó lenne, ha napsütésben tudnám használni a szabadban, és elég lenne napi egyszer tölteni (bár ez utóbbi talán megoldható vészaksival, ha minden kötél szakad). Nézegettem a mostani monitoromon egész oldalas PDF-eket nagyítva, hogy milyen méret lenne a jó. Tudom, hogy ez nem valami pontos meghatározás, mert más a pixelsűrűség, de ennél jobbam most jelenleg nincsen, meg sajnos a vidéki életnek van egy olyan hátránya, hogy nem a szomszédban van a mediamarkt... Nekem az jött ki, hogy az olvashatóság határa olyan 7" körül van, és olyan 10" felett már elfogadható a szöveg mérete. Nyilván minél nagyobb, annál jobb. Na most én 12"-os tabletet egyedül samsung-ot találtam olyan 120k környékén, ami túl van a limiten, és egyébként is selejtesnek tartom az összes samsung terméket, amivel eddig összefutottam (monitor, vinyó, telefonok). Bármi ötlet, javaslat, tapasztalat ezzel kapcsolatban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi