- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HP notebook topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Monitor hiba topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Na egy kis elrettentés a telekomos webshopos vásárlásól:
Ma visszavittem a Miix8-at. Helyben nem cserélik, mert webshopos. Ott kellett hagynom, visszaküldik a raktárba, majd onnan felhívnak, hogy a pénzt kérem-e vissza, vagy másikat küldjenek. Ha másikat küldenek, akkor az egésznek az átfutása kb. 8-10(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)nap (jelzem kocsival onnan a raktár ahol vettem 10perc).
Ha a pénzt kérem vissza, akkor 30(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)napon belül utalják, mert bankkártáyval merészeltem fizetni.Tudnék most nagyon cifrákat mondani, de olyanokat, hogy kb. az alapelvek durva megsértése miatt azonnali hatállya örökre vágnának ki a ph-ról, csak hogy érzékeltessem az idegállapotomat.
A jövőben mindenkinek azt ajánlom, hogy 3x is gondolja meg a telekomos webshopos vásárlást, mert a rohadt mocsok állatok csúnyán büntetnek, pusztán azért, mert náluk vásárolsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Linux kezdőknek
- RAM topik
- One mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Battlefield 7
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest