Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gbela
senior tag
Bedobok egy kis updatet a Miix2 10-em állapotáról. Szóval volt a power gomb és elmegy a hang problémám.
Mint kiderült (lekopogom, de egyelőre minden jel arra mutat), valamirét a BT csinálta, ha kikacsoltam nem jött elő a dolog. Örülés, amúgy sem használok BT eszközt, meg amúgy működik, szóval amikor kellene megy.
Pár nap eltelik, és egyszer csak lehalkul a tablet, de úgy h konkrétan fülemhez kell tartani, hogy halljam. Természetesen minden hangerőállítási lehetőség átnézve, minden jó, meg fülesen is tökéletes. (Erről is találtam jelentéseket lenovo forumon). Driverek újrahúzása, semmi. Agy felb@x, Win újrahúz (mellesleg tudna vki egy rövid de lépésről lépésre leírást, hogy hogyan is importálok drivereket Win8 isoba?)
Lényeg ami lényeg, hang megjavul. Örülés.
Erre tegnap akarok skypeolni, és nem hall barátnőm. Fasza, mikrofon tesztel, Recording devices között ott van, az "equalaizer mozog is ha kopogtatom". Próbálom sound recordert, csak sistergést vesz, és nagyon halványan néha belehallatszik valami foszlány abból amit beszélek. Grrr. Megint realtek driverek keresése, 2-3 verzió kipróbálása...addig eljutottam h mostmár teljesen süket, sistergés sincs, nem is jelzi h venne fel hangot. Mellesleg megírja vki h milyen verziójú driver van a gépén? Nem kell lenovos, úgy találtam h mindegyikben ugyanaz a realtek cucc van.
Szóval most itt tartunk, egyelőre még külföldön vagyok, továbbra sem tudom visszavinni, még azért próbálkozom vele. Illetve ha van vkinek ötlete erre (hálistennek úgy néz ki minden más gond megoldódott) azt szivesen veszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- RAM topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Diablo IV
- Renault, Dacia topik
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- További aktív témák...
- BIZTOSÍTÁSSAL iPad Pro 13 M4 Ezüst
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S9 128GB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad 10 64GB pink eladó, újszerű, tokkal és ceruzával
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 1TB SSD 1 év gar
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE kb 50% áron, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 3 hó gar.:
- 27% - Corsair Nautilus 240 RS RGB White Vízhűtő!
- Acer Nitro 5 - 15,6"FHD IPS 144 Hz - i5 10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- HP ZBook Fury 15 G7,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,1TB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest