Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gbela
senior tag
válasz
pengwin
üzenetére
Köszi a tippet, én bizony berendeltem (remélem nem jön közbe semmi, jajj nincs raktáron, vagy mégsem jár hozzá bill bonyodalom
).
Kínaiban gondolkoztam, épp tőled érdeklődtem, de végül annyira elbizonytalanított a sok kínai boltos panasz, illetve hogy egy tesztet sem találtam az egész világhálón a voyo a9-ről, hogy nem tudtam ellenálni a 70ks Miix 10-nek
Épp nézem közben a rendelés állapotát Edig oldalon. Ki van írva elérhetőség alatt, hogy a tabi 2 nap, alatta külön 0 ft-os tételként a billnél az, hogy rendelésre...
Nem túl bíztató, nade majd rájuk kérdezek mielőtt megyek érte...persze anélkül is jó, meg inkább akkor már a normál mágneses billt preferálnám. Azt lehet külön venni hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 3D nyomtatás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- reMarkable - paper tablet
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Battlefield 6
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- Sapphire Trixx
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- Újszerű iPad Air M2 128GB Wifi+ Cellular 98% akksi/ beszámítás van
- iPad Air M3 11" 256GB Cellular Hibátlan/2028.11.13.Gar./Akku 100%/p4716
- Honor Pad X8a 64Gb, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, BestByet garancia + Biztosítás
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB NAVy ! 1ÉV Samsung Jótállás
- iPhone 17 Pro MAX 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Számlás
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).