Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- 3D nyomtatás
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
carr
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Kicsit elkalandoztam.
Köszi.
win10: Ez egy régebbi gyártású, sztem 2 éves lehet, csak dobozban pihent. BIOS szerint bele van égetve a win 8.1 kulcs. Tavaly vettem talán júniusban... De nem használtam mert olyan lassú, hogy borzalom.
Gondoltam céges gépnek szuper lesz aláíráshoz, stb. Android alapú böngésző még ha 3rd party app is, elég érdekesen tölti be az ablakon belül felugró ablakokat... bezárhatatlan.
Érdekes, mert most ami rajta van win 10, (előző tulaj tette rá) az összes tárhelyet felzabálta. 1GB szabad helyem van a 32G-ből. O.o
És még frissítene.
help.illetve a support ezt küldte emilen:
https://s3.eu-west-2.amazonaws.com/iotatablets.com/Drivers/iota-one-2120/iota-one-2120.exe
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Új Apple Pencil (2nd gen)
- Apple iPad Mini 6 64GB Wifi + Cellular eladó! 98% Akku, Patika, garis
- Apple iPad Pro 11 3rd gen. 2021, M1 128GB, Wifi + Cell, 99% akku, patika, 12 hónap gar.
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék Apple garancia ajándék tok
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB szivárvány / 12 hónap jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Kingston HyperX IMPACT 32GB DDR4 2400 MHz laptop RAM (2x16GB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Köszi.
Gondoltam céges gépnek szuper lesz aláíráshoz, stb. Android alapú böngésző még ha 3rd party app is, elég érdekesen tölti be az ablakon belül felugró ablakokat... bezárhatatlan.