- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Dell asztali gépek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
carr
őstag
válasz
jonnyjoker01 #15017 üzenetére
Kicsit elkalandoztam.
Köszi.
win10: Ez egy régebbi gyártású, sztem 2 éves lehet, csak dobozban pihent. BIOS szerint bele van égetve a win 8.1 kulcs. Tavaly vettem talán júniusban... De nem használtam mert olyan lassú, hogy borzalom.Gondoltam céges gépnek szuper lesz aláíráshoz, stb. Android alapú böngésző még ha 3rd party app is, elég érdekesen tölti be az ablakon belül felugró ablakokat... bezárhatatlan.
Érdekes, mert most ami rajta van win 10, (előző tulaj tette rá) az összes tárhelyet felzabálta. 1GB szabad helyem van a 32G-ből. O.o
És még frissítene.
help.illetve a support ezt küldte emilen:
https://s3.eu-west-2.amazonaws.com/iotatablets.com/Drivers/iota-one-2120/iota-one-2120.exe -
carr
őstag
Sziasztok!
ilyen tablethez keresek 8.1, vagy 10 telepítő iso-t. MS oldalán kerestem, de nem volt külön tablethez kifejezetten készült win 10 iso.
Kulcsom van hozzá, gyári hivatalos win 8.1, bios-ba égetve.
Van valakinek tippje merre keressem?
Köszönöm. -
carr
őstag
Sziasztok!
Melóból kifolyólag keresgélek mobilnetképes (mindegy, hogy 2, 3, vagy4g) képes 10" körüli tabletet, érintőképernyővel (aláírás, szerződés miatt elengedhetetlen), fizikai billentyűzettel, windózzal, valami emberi áron. a 40e használt kategóriát nézegettem, de ezekben egyikben sincs mobilnetet támogató modem. :/
DELL-t kizárnám, samsungot szintént. Nem első rossz tapasztalatok miatt!
Milyen márkát/típust javasoltok?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Opel topik
- Kuponkunyeráló
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fecogame: A csámcsogás
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ELADÓ APPLE IPAD AIR 2 GOLD 32GB
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Pro 7 M4 13" 256GB Cellular Hibátlan/2025.11.29.Apple Gar./p4219
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G ÚJ 3 év gyártói jótállás
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest