Hirdetés
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Híres és hírhedt processzorokkal számol le az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
margithid
üzenetére
"Számok alapján i5ö veri a Core M, csak ugye 500$. Jó áron el tudnám adni még Asus T100at, akkor jó lenne."
Én is egy T100-at cseréltem (z3740) a surface pro-ra (i5-3317u).
Ez teljesítményben nagyjából az M-es proci szintjén van ( lassabb valamivel, főleg többszálas teljesítményben), csak ugye nagyobb fogyasztás és aktív hűtés mellett.
Érezhető a teljesítmény növekedés, full hd kijelzőt is szépen meghajtja, bár én csak youtube-on szoktam full hd videót nézni. Tv-m is max digi online van amit meg tudok nézni.Az biztos, hogy ha már kiadsz pénzt, akkor minimum 4 gb ram és lehetőleg legalább 128 gb rendes SSD.
T100-ban 2giga ram kevés volt, plusz annak emmc háttértára volt, ami csigalassú az SSD-hez képest ami ebben van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 26
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
- Raspberry Pi
- Spórolós topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- ÚJ ASUS Vivobook 15 X1504 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest