Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egérpad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
margithid
üzenetére
"Számok alapján i5ö veri a Core M, csak ugye 500$. Jó áron el tudnám adni még Asus T100at, akkor jó lenne."
Én is egy T100-at cseréltem (z3740) a surface pro-ra (i5-3317u).
Ez teljesítményben nagyjából az M-es proci szintjén van ( lassabb valamivel, főleg többszálas teljesítményben), csak ugye nagyobb fogyasztás és aktív hűtés mellett.
Érezhető a teljesítmény növekedés, full hd kijelzőt is szépen meghajtja, bár én csak youtube-on szoktam full hd videót nézni. Tv-m is max digi online van amit meg tudok nézni.Az biztos, hogy ha már kiadsz pénzt, akkor minimum 4 gb ram és lehetőleg legalább 128 gb rendes SSD.
T100-ban 2giga ram kevés volt, plusz annak emmc háttértára volt, ami csigalassú az SSD-hez képest ami ebben van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Elektromos autók - motorok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- E-roller topik
- BestBuy topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Diablo IV
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 M.2. NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4677
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HP ProDesk 400 G3 (SFF), i3-6100T,4GB DDR4,256GB SSD, DVD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest