- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 3D nyomtatás
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA® driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laja333
őstag
Megérkezett a Cube i7 Book.
Első benyomásra nagyon egyben van a tablet. A képernyő szép, éles, szerintem a színei is rendben vannak.
Kicsit féltem tőle, mert sok oldalon azt írták, a képernyő nem az igazi. Szerencsére nem így lett.
Nagyon precízen érzékeli az ujjat, meglepő, hogy még egyszer sem nyitottam meg mást, mint amit szerettem volna, és ez a nagyon kicsi részekre is igaz. Ez is pozitív csalódás, a korábbi kínai telefon/tablet tapasztalatok után. A héten jön hozzá Wacom Stylus...Teljesítménye kiváló, nem találtam meg megröccenést. Nagyon jól dolgozik a Core M.
Most telepítem a frissítéseket, Bitdefender, etc.Ami eddig kivetnivaló, hogy töltés+full load alatt tényleg brutálisan melegszik a tablet bal oldala. Ezen majd később javítok a sok helyen fellelhető "Thermal Mod" segítségével.
Viszont összességében nagyon tetszik a tablet. Már csak azt sajnálom, hogy nem én, hanem a párom fogja használni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 9th Gen 64Gb Wi-fi + Apple Pencil 1 Gen, Szép állapotban
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2025) 11" M3 Wi-Fi 128GB & 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2" colos kijelző
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660/ RTX 2060/ GT 1030 - Low profile is (LP)
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest