Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hobby elektronika
- Nem spórolt a PCI Express sínekkel a Maxsun alaplapszörnye
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinkoxid
senior tag
Energiagazdálkodást nem nagyon kell állítani. max fényerőt, alvás idejét. Én még a hibernálást parancsikon formájában rögzítettem a tálcára, így egy bökés után végzi a dolgát

Külön vírusirtót feltettem először, de sok store app nyavalygott, hogy nekik kell az eredeti tűzfal és ki van kapcsolva, stb stb. Aztán rájöttem, hogy nekem úgysem kell vírusírtó, így a defendert kikapcsoltam, mert egyrészt tudom mi kártékony a kártékony alkalmazás (kezdőknek nem ajánlom kikapcsolni a defendert), másrészt állandóan 15-20%-os cpu kihasználtsága volt neki, még akkor is, ha nem keresgélt a gépen.
A tűzfalat azt nem piszkáltam, értesít ha blokkolni kéne valamit, nekem az elég. A fő gépemen persze eset van, de szerintem tabletre elég a microsoft megoldása.
Ebooknak foxit readert használok, abban szerintem van minden funkció, ami kellhet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 128GB 6GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Xiaomi Pad 6 erős 8/256GB mint az új nagyon gyors!
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 5G 128GB 6GB RAM Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest