Új hozzászólás Aktív témák
-
cinkoxid
senior tag
Energiagazdálkodást nem nagyon kell állítani. max fényerőt, alvás idejét. Én még a hibernálást parancsikon formájában rögzítettem a tálcára, így egy bökés után végzi a dolgát

Külön vírusirtót feltettem először, de sok store app nyavalygott, hogy nekik kell az eredeti tűzfal és ki van kapcsolva, stb stb. Aztán rájöttem, hogy nekem úgysem kell vírusírtó, így a defendert kikapcsoltam, mert egyrészt tudom mi kártékony a kártékony alkalmazás (kezdőknek nem ajánlom kikapcsolni a defendert), másrészt állandóan 15-20%-os cpu kihasználtsága volt neki, még akkor is, ha nem keresgélt a gépen.
A tűzfalat azt nem piszkáltam, értesít ha blokkolni kéne valamit, nekem az elég. A fő gépemen persze eset van, de szerintem tabletre elég a microsoft megoldása.
Ebooknak foxit readert használok, abban szerintem van minden funkció, ami kellhet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 9th Gen 64Gb Wi-fi + Apple Pencil 1 Gen, Szép állapotban
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2025) 11" M3 Wi-Fi 128GB & 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2" colos kijelző
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- SzoftverPremium.hu
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest