- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RDNA 4m architektúrával jönnek az AMD készülő IGP-i
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
joergie
őstag
Összeírtam egy pár bay trail tabletet(becsúszott egy celeron is), ami windows-os, és nem az ismertebb márkákból van. a langma-n nem tudtam kiigazodni, pedig elég ígéretesek. Árak dollárban értendők(erre jön ugye vám, posta, miegymás).
Igazából ahogy észrevettem alapvetően azért nincsenek 4gb ramosok, mert 32bites az első bay trail széria, ha jól tudom a Z37*5 széria már 64bit-es. Ez nem információ, inkább csak megfigyelés.
jóformán csak tinydeal-t, és az aliexpress-t néztem. langma volt csak az alibabán.ha jól figyelem, ez az egész noname kínai tabletesdi windows 8.1-el júniusban kezd majd beindulni a frissített 64bites baytrail procikkal.
észrevétel, fikázás privátban, ne itt offoljunk. igény esetén megnyitom, aztán szerkesztgethetitek ti is. az ismert gyártók típsuait nem volt ingerenciám összeírni, szerintem nem is fontos.
ha már itt tartunk, az lg tabbook 2 a favorit nálam. azt hiszem 11T540 a típuskódja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Ingatlanos topic!
- Házimozi belépő szinten
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Napelem
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Gyönyörű állapotú Xiaomi Pad 6 (8/256GB) Gravity Gray eladó ( Magyarországon vásárolt 2023.11.)
- Samsung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2025) 11" M3 Wi-Fi 128GB & 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- UTOLSÓ ÁR! Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2"
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- AKCIÓ! Lenovo Legion Pro 5 WQXGA GAMER notebook - i9 14900HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 8GB
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Dell Latitude 5510 - 15.6" FHD IPS - i5-10210U - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO + Office
- 27% - LG UltraGear 27GS95QE-B Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest