Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Blu ray írás és írási hiba
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Nekem a kisebb, a 3470-es van (Dell Venue Pro 8). Sok tekintetben hozza egy C2D-s laptop szintjét, néhány speciális feladat terén persze azért elmarad tőle. Van most már ezerféle összehasonlító teszt, nekem is sikerült találnom anno, de most időhiány van, csak gyorsan írok még. Photoshopozni nem szoktam vele, a hétköznapi felhasználási területeken lehet, hogy a Win8 miatt, de néha még gyorsabbnak is érzem, mint a C2D-s HP notit.
Persze az i3-as, i5-ös gépekhez képest nyilván lassabb, kérdés, hogy ez kinek mennyire mellbevágó - amióta a régi gépembe is került egy SSD, hogy a Sims3 jobban menjen a gyerekeknek, már szinte meg is bántam, hogy az E8400-at lecseréltem i5-re, mert normál otthoni használatnál nekem így már semmivel nem tűnik lassabbnak az sem.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- BIZTOSÍTÁSSAL iPad Pro 13 M4 Ezüst
- Apple iPad A16 11" 128Gb W-fi, 24 hónap Garancia, Ezüst Színben, Újszerű, MediaMarkt számla
- iPad 10, 64 GB, cellular, 119.000.-
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S9 128GB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 1TB SSD 1 év gar
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari. 4g modem Érintőkijelző
- MacBook Pro 16" 2021, M1 Max , 64 GB RAM, 512GB SSD, Silver 27% Áfás (0461AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest