Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mukih
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy gépet amit csak netezésre, filmezésre, word-re (és excel stb) és Hearthstone-ra (kártyajáték) használnék amikor hétvégén hazamegyek vagy ha épp az egyetemen kell jegyzetelni.
Fontos a kis súly és hogy "2 az egyben legyen (tablet-laptop)" és a kisebb kijelző (ezért nem akarok "normál" laptopot venni mert a 15,6" már nagy nekem).
Most az emagon láttam két akciósat és meg szeretném kérdezni róla a véleményeteket, hogy megéri-e és ha igen akkor melyiket válasszam, illetve, hogy a játék (HS) elmegy-e rajta mert sokszor csak arra használnám, hogy ne unatkozzak.
Egy egyik egy Lenovo a másik pedig egy Acer. Megéri az árát vagy keressek mást? Melyiket válasszam ha megfelelőek? Ha nem jó akkor ebben az árkategóriában (65-70 ezer Ft) mit ajánlanátok?
Láttam, hogy előző pár HSZ-ban (nem sokat olvastam el mert most nincs időm bocsi, de fontos lenne a dolog mert minél előbb szeretném rendelni) szó volt a Lenovoról, de azért az Acerről is érdekelne még vélemény.

Választ köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Éjszakai műszak
- Linux kezdőknek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9 8.7" WIFI 64GB 4GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Apple Pencil USB C bontatlan
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS!
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest