Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
tunuzaba
csendes tag
válasz
üzenetére
Mogyesz75: Köszönöm szépen a választ. Természetesen nem "gamer tablet" kell, csak egy olyan egy
"zsebrevágós", amit akkor használnék, ha busz/vonat/repülővel utazok és még a netbookom sem akarom elvinni. Kamerára immunis vagyok, soha nem fényképeztem még telefonnal sem, max adatrögzítésre.A kezem elég nagy, de a mobilitás miatt gondolkodtam max. 8-asban. A legfontosabb az üzemidő lenne, pár játék, film, e-könv/pdf lenne rajta time-killernek. Ismersz esetleg típust, aminek olyan jó lenne az üzemideje, mint az 'hurkás'' Yoga 8 inchesnek? Sajnos a lapcsaládon csak régebbi (több mint egy éves) tesztekre akadtam a témában.
Vinyós dokkoló, Sim foglalat nem ártana. Köszi, hogy szóltál a 32 Gb-ért, annyi tényleg kell.
Ami még érdekes lehet, hogy az a navigációs/térkép applikáció (HERE), ami a Lumiákon van, van e win tabletra, akár fizetősben is? Nem is naviként használnám, hanem térképként, persze nem baj, ha navit is tudna, de tényleg nem elsődleges.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- TCL LCD és LED TV-k
- Aktív hűtéssel mutatkozott be az IQOO 15 Ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Honor Pad X8a 64Gb, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, BestByet garancia + Biztosítás
- IPad 9th gen 64GB Wi-Fi
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9" 2TB/16GB M1 Space Grey 2021
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest