Hirdetés
-
PROHARDVER!
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Csatlakozom Winner_hun javaslatához. Csökkentett módban vírus és spyware kergetés, irtás.
Csak ezért nem szólaltam volna meg.
Annak büdinek kellett volna lennie, hogy nagyon kínálgatja magát a megoldás. Nem szabad az ilyesminek bedőlni. Pont az ilyen kis férgecskékkel vesznek rá, hogy letöltsd, és futtasd azt az állományt, amellyel tényleg kárt okozhatnak. Ha szerencséd van, akkor pusztán saját progiját akarja rád erőltetni valamely cég, amely megágyazott magának, hogy kénytelen légy megvenni az ''egyedüli'' gyógyszert a betegségre.
Okulj a dologból, és ne dőlj be többé a letölthető-telepíthető megoldásnak. Csapda. Jó esetben csak pénzt akarnak, más esetben feltelepítesz olyan progit, amely átveszi az uralmat a géped felett. Fogalmad se lesz róla, és a nevedben, IP-címedről garázdálkodnak. Ez pedig bűntény. Nem követtél el semmit, mégis megjelenik a rendőrség, és kínos kérdésekre kell felelned ártatlanul. Spam küldések számolatlan, mások gépére való betörés, esetleg jogosulatlan szerver buhera.
Soha ne tölts le, és telepíts olyan progit, amelyről nem tudod, hogy mire jó, mi célt szolgál. Még akkor se, ha egy friss ordibáló hiba után jön a könnyed megoldás. Eleve gyanus.
Én már megszívtam ilyesmivel. A megoldás reinstall volt. Azóta kínálgathat nekem akármelyik ismeretlen cég akármit, nem harapok rá.
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Házimozi haladó szinten
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Assetto Corsa EVO
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Politika
- PlayStation 5
- Revolut
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest