-
PROHARDVER!
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
strohmann
csendes tag
válasz
kraftxld #27152 üzenetére
Köszi, kibróbáltam. A 3 megoldás közül egyik sem működik nálam. Az Ose.exe fájlt nem találom a keresővel sem (rejtett fájlokra is kerestem). A beállításait kéne módosítanom / átmásolnom a telepítőlemezről, de még a mappa sincs meg a gépemen, amiben lennie kellene (\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Source Engine\) Gondolom, mert más Office verzióm (2002) van.
Újra átfésültem a windows update log-t, találtam még eredménykódokat, de hasonló megoldást ajánl rájuk a microsoft honlapja: Ose.exe kézi-re állítása.
Nem lennék rest törölni+újratelepíteni/javítani az Office-t, de nem tudom a programok telepítése, eltávolítása funkcióval, a beragadt frissítések miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest