Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gaming notebook topik
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Syl
nagyúr
válasz
Richter36 #18018 üzenetére
Barátunk kissé túlbonyolította. Szerintem.
1. Gép telepít, beállít,
2. 2-3 napig használ.
3. Ha minden a helyén, Hirens BootCd be, Norton Ghost 11 elindít (usb/scsi support) és 4-5 perc alatt mindent lement a második partícióra/merevlemezre.
4. Gebasz esetén goto 3 - pár perc alatt minden visszaállítható. -
Gülümaci
tag
válasz
Richter36 #5050 üzenetére
Igen, a MAC honlapján írják, hogy a Win95, vagy újabb oprendszeres gépet ha beviszed, akkor az adataidat áttolják a MAC gépedre. De ahhoz vennem kell egy MAC-et, ami nem 2 fillér!
tgulyas hozzászólását továbbra sem értem. eredjünk a rejtély nyomába!Bernardo20:
Van mód arra hogy lássa, kezelje a 4 GB RAM-ot! A megoldás a 64 bites Vista -
Joshi
titán
válasz
Richter36 #4152 üzenetére
Nem raktam vissza az XP-t, mert mind2 OP fent van jelenleg is.
Egyszerűen túl sok mindent ki kell kapcsolni a Vistában ahoz hogy gond nélkül működjön. Ezzel csak az a probléma, hogy akkor minek rakták tele haszontalan dolgokkal ha úgyis mindenki kikapcsolja?
Akkora gyorsulást én nem érzek, hogy most mindenáron használjam a Vistát, szépnek szép és még találtam hasznos dolgokat is az XP-hez képest, de az Xp már a kisújjamban van úgyhogy egyenlőre visszatértem rá. Ahogy említettem az SP1 után megpróbálom még1x a Vistát, addig pihentetem.
-
-
qwertly
addikt
válasz
Richter36 #2479 üzenetére
Nincsen tuningolva és a legújabb driver van fent.Miért nem tudom a felbontás sem álitani akor is el kezd "szemetelni" a kép vagy ha frekit akarok álitani és ha Battlefield ezni akarok de úgy hogy csak az újra inditás segít.Hiába szetem le a drivert és tettem fel újra az sem segitet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET/PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- GAMEREK!! EZ A KÁRTYA...NEKTEK LETT KITALÁLVA!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest