Hirdetés
- OLED monitor topic
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Fujifilm X
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Valami baja van a tápomnak
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
-
diablo1984
veterán
az egy külön kategória lenne, windows vista ultimate language packs címszó alatt fut, nekem 34 nyelvet ajánl fel!
biztos ultimate verziód van(csak annál van több nyelv letölthetősége)
rakd fel a frissítéseket és keress újakat!
-
diablo1984
veterán
válasz
diablo1984
üzenetére
sikerült feltámasztanom a vistám, de egy furcsaságra lettem figyelmes: ha simán indítok, akkor a microsoft corp.-nál(betöltö csík) megáll, deha nyomok rá egy resetet és bejön az a képernyő,hogy csökkentett mód....normál mód, akkor a normálra kattintva betölt normálisan...

halálos?

-
diablo1984
veterán
sziasztok, gondom van!
hogy lehet a vista64 boot részét újrarakni? anno az xp-nél volt a fixboot, fixmbr parancs és talpra lehetett állítani.....de a vistánál nem tudom, hogy van-e ilyen és ha van, akkor hol?
alaplapot cseréltem nforce-ról ati-ra, x2-ről x4re és megfeküdte e gyomrát....
-
diablo1984
veterán
haldoklik a vistám! nem tudom, hogy mi baja lehet, csak a töltőképernyő után 5 indításból 3x csak fekete képernyő jön be, és ott megáll! nem tudom, hogy mi tett be neki, de ráfér így az újrahúzás, pedig nem volt tervben! majd ha lesz időm, akkor megpróbálom!

-
diablo1984
veterán
válasz
Core2duo6600
üzenetére
jah, másik gépemre rátoltam a 32-es vistát és azon minden ott figyel, ahol lennie kell!
-
diablo1984
veterán
válasz
Core2duo6600
üzenetére
passz, az mégis mi alatt lenne? floppy ahol meg van említve az a seek és a főlapon az, hogy a gépben van....
-
diablo1984
veterán
-
diablo1984
veterán
válasz
diablo1984
üzenetére
továbbra sincs floppy-m vista alatt! másnak van? vagy már a házba sem teszitek be a kismeghajtót?
-
diablo1984
veterán
arra van már megoldás, hogy a vista miért nem látja a floppy meghajtómat? biosból jó, memtest megy rajta, csak a vista nem látja....

-
-
diablo1984
veterán
válasz
Core2duo6600
üzenetére
én valahogy aggódom, mikor egy 3200-on hajtott amd gép 3 gb rammal olyan gyors 100%-os memóhasználaton, mint 1 p3-as.....ablakok közti váltás is akad, meg hasonlók....
és most kezdte el vagy 2 napja, de nem tudom miért ill. mitől! igaz, ha bezárom a firefoxot, a commandert és a utorrentet, 30%-ra esik, úgyhogy valamelyiktől akad, lehet bugos a utorrent?
-
diablo1984
veterán
valaki belefutott már abba a hibába, hogy a memória fullon használva van neki, és közben szinte semmi sem fut? mert a feladatkezelőben a legtöbbet evő progi s csak 44mb-ot eszik.... a 3gb-ból meg mind teker....

-
diablo1984
veterán
válasz
Beowulf_78
üzenetére
mintha valahol már láttam volna....csak nem kellene ilyen nyíltan, itt szabályok vannak....

-
diablo1984
veterán
válasz
Morden24
üzenetére
neszivass már! komoly? dx10-nek a dx9-es dolgokat(kompatibilitást) tartalmaznia kellene! vista nem dx9-es, dx10-re dx9-et tolva meg felülíródhat a dx10-es fájlszerkezet, ami azt eredményezheti, hogy a grafika nem éppen stabil lehet! anno a dx9 bejövetelekor sem kellett a dx8.1-et külön telepíteni....

-
diablo1984
veterán
válasz
HarryPotter
üzenetére
nem kivan kapcsolva, csak alszik, de akkor sem vinyót, sem procihűtőt nem teker! olyan, mintha ki lenne kapcsolva, csak asszem a power led akkor villog! vagy enterre, vagy esc-re ébred, én is hányszor poweroztam, mire rájöttem, hogy a max energiagazdálkodás volt kiválasztva! meg a vinyókat is lekapcsolgatta....

-
diablo1984
veterán
válasz
Aaron14
üzenetére
ez kell neked, nálam is ez nem volt helyesen beírva, és azért kérte! ide az internetbe(tehát nam az e-mail) való bejelentkezési név kell és a jelszó! utánna működni fog!

amúgy én is routerezek, de nem jelent gondot, nyugi!
-
diablo1984
veterán
válasz
Aaron14
üzenetére
nekem is bevolt állítva, ment is rendesen, csak a freemail variált valamit, és egyszer csak nekem is elkezte ezt a szarakodást, mint amit neked csinál! hiába írok felhasználónevet jelszót, újra kérdez! ezért t-online-os mail címről válaszolok, igaz nem megoldás, de a freemail az szar!

-
diablo1984
veterán
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
jolvanna, a válasz számodra:
1. használj dos-t, azt mondtad, hogy csak win alatt csinálja
2. húzd le a ledet róla, vagy csukd be az ajtót és ne foglalkozz vele
3. a vinyód szar, kösd le, használj memóriakártyát!

leviske: szedj le valahonnan mentést, vagy kezdd újra!
sNORh: egészségedre! aztán most inkább esernyővel ne sétálj a tetőgerincen, mert könnyen szték lehet belőled! vigyázz, ha már OFF-olsz, akkor legalább OFF-ba tedd a HSZ-t! -
diablo1984
veterán
[I]Az alapértelmezett indítási operációs rendszer megadása
Amennyiben egynél több operációs rendszer van a számítógépen, úgy kiválaszthatja, hogy a számítógép bekapcsolásakor melyik induljon el. Az olyan rendszereket, ahol egynél több operációs rendszer is van telepítve a számítógépre, gyakran hívják többrendszeres konfigurációnak.[/I]
Kattintson ide a Rendszer párbeszédpanel megnyitásához.
Kattintson a Speciális rendszerbeállítások lapra. Amennyiben a rendszer rendszergazda jelszót vagy megerősítést kér, írja be a jelszót vagy hagyja jóvá a műveletet.Kattintson a Haladó fülre, majd az Indítás és helyreállítás területen kattintson a Beállítások gombra.
A Rendszerindítás területen lévő Alapértelmezett operációs rendszer listában jelölje ki a számítógép indításakor vagy újraindításakor használni kívánt operációs rendszert.Tipp
Ha a számítógép bekapcsolásakor választani szeretne az operációs rendszerek közül, győződjön meg arról, hogy be van jelölve a Rendszerek listájának megjelenítése jelölőnégyzetet, majd adja meg, hogy mennyi ideig jelenjen meg az elérhető operációs rendszerek listája, mielőtt az alapértelmezett operációs rendszer automatikusan elindulna.forrás vista sugónamármost, valahol itt lehet beállítani, hogy a listát meddig mutassa(csakúgy mint xp esetén)
mod és ott van az indítás és helyreállításnál, vedd ki a pipát az idő elől és akkor megsem jelenik!
-
-
diablo1984
veterán
válasz
sanzi89
üzenetére
ha nem laptop lenne, mondanám, hogy +kakaó a memóknak, csakhát laptop.....valamit nem lehet fixálni biosban? mondjuk valami energiagazdálkodást, mert lehet azért sz@rja össze magát!
PiciKenny: azt nemtudom, sohasem volt rá szükség, de szerintem azt a rendszer csinálja magának!

-
diablo1984
veterán
válasz
PiciKenny
üzenetére
és akkor az xp-s nem jó neki, jól értem? akkor vagy vissza az xp-hez, vagy kuka a scanner!
B-L-A-C-K: sehogy ezt már magának csinálják ezek a mostani lapok, az én gigámban és abitomban sincs ilyen!, de ne aggódj, nem veszi el a progiktól, csakha esetleg szükség lenne rá, akkor használja azt is!
kerregésről: az elején, telepítés után kb nekem is 1 hétig tette ezt, majd abbahagyta(gondolom elvégezte a háttérben a dolgát oszt csókolom) majd elmúlik!
-
-
diablo1984
veterán
és milyen igaz, nem is nyúl bele! de ddr2-eseknek legyenek alapórajelesek, akkor is a 2V nem árt! az alatt stabilitási gondjai lehetnek a rendszernek, és mikor egy rendszer kékhaldiklik, mindig ezt szoktam javasolni, főleg vista alatt, mert za nem dobja csak úgy le a láncot és omlik össze, mint az xp!
-
-
diablo1984
veterán
-
diablo1984
veterán
válasz
VinoRosso
üzenetére
én firefox-ot használok, az IE az nem fehér embernek való! azt hiszem kb 1 éve pont az adobe jelentette ki(ha nem ő akkor valamelyik másik "nagy" cég), hogy a 64 bites oprendszer számukra nem oprendszer ezért nem írnak rá ők progikat!
mellesleg sok 32bites progit fel lehet rá tolni(és használni is, igaz csak 32biten) ezért van a Program Files (x86) mappa!
-
diablo1984
veterán
hibátlanul! amúgy nemcsak manapság, hanem ezelőtt is! én mikor a vista kijött szinte azonnal feltoltam a gépre(xp behalt, eldurrant az agyam és kíváncsiságból megnéztem) és azóta is rajta van! az elején a driver miatt kicsi szívás volt, mert a meghajtó progik sem voltak 101-esek hozzá, de gyorsan kialakultak azok is! amihez meg nem volt driver(tv-tuner, letünt idők pci-os vackai), ahhoz éppen azért, mert kihaltak, már nem fejlesztenek rá 64 bites meghajtóprogit!
de mint ahogy Morden24 is írta inkább nem ajánlott neked, mert éppolyan mint a 32 bites.....számodra....
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Samsung Galaxy Xcover Pro / 4/64GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest