Aktív témák

törölt tag

válasz Lauda #47468 üzenetére

Lauda: A gép amin próbálkozok elméletileg elég erős szinte mindenhez ( gondolom én ), egy zsír új HP Pavilion dv6, AMD Turion X2 (2.2GHz), 4GB DDR2, ATI Radeon HD 4530 (512 MB). Ezt a Windows verziót valóban torrent útján szereztem, mivel amit vettem a géphez W7-et ( upgrade opcióban járt a géphez 21 fontért, utólag rendelhető, mivel 3 hete amikor vettem a gépet még nem jelent meg a W7 ) még nem jött meg, gondoltam addig is felteszek egyet.
    Morden24: szerintem teljesen irreleváns a problémám szempontjából, hogy honnan származik az oprendszer és ezzel nem vagyok előrébb a megoldáshoz :)
    pzstm: Widnows Media Player12-et feltettem én is ( ha jól olvastam az N verzió annyiban más, hogy a WMP-t nem tartalmazza, szóval utólag telepítettem ), de ez sem oldotta meg a gondomat sajnos. Közben azt is olvastam, hogy a W7 nem támogatja alapból a Blue-ray lejátszást, igy gondolom alapból kodek szinten sincs support benne. Ehhez kellene valami kodek nekem ha minden igaz de amiket próbáltam ( klite, cccp, wmc ) nem segítettek.

A Catalyst Control Center másnak megjelenik W7-es rendszeren? Ha igen melyik verzióval?

És kösz az eddigi hozzászólásokat!

Aktív témák