- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Aktív témák
-
törölt tag
Lauda: A gép amin próbálkozok elméletileg elég erős szinte mindenhez ( gondolom én ), egy zsír új HP Pavilion dv6, AMD Turion X2 (2.2GHz), 4GB DDR2, ATI Radeon HD 4530 (512 MB). Ezt a Windows verziót valóban torrent útján szereztem, mivel amit vettem a géphez W7-et ( upgrade opcióban járt a géphez 21 fontért, utólag rendelhető, mivel 3 hete amikor vettem a gépet még nem jelent meg a W7 ) még nem jött meg, gondoltam addig is felteszek egyet.
Morden24: szerintem teljesen irreleváns a problémám szempontjából, hogy honnan származik az oprendszer és ezzel nem vagyok előrébb a megoldáshoz
pzstm: Widnows Media Player12-et feltettem én is ( ha jól olvastam az N verzió annyiban más, hogy a WMP-t nem tartalmazza, szóval utólag telepítettem ), de ez sem oldotta meg a gondomat sajnos. Közben azt is olvastam, hogy a W7 nem támogatja alapból a Blue-ray lejátszást, igy gondolom alapból kodek szinten sincs support benne. Ehhez kellene valami kodek nekem ha minden igaz de amiket próbáltam ( klite, cccp, wmc ) nem segítettek.A Catalyst Control Center másnak megjelenik W7-es rendszeren? Ha igen melyik verzióval?
És kösz az eddigi hozzászólásokat!
Aktív témák
- Suzuki topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Renault, Dacia topik
- Ingatlanos topic!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- YouTube
- További aktív témák...
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest