Hirdetés
Aktív témák
-
törölt tag
Lauda: A gép amin próbálkozok elméletileg elég erős szinte mindenhez ( gondolom én ), egy zsír új HP Pavilion dv6, AMD Turion X2 (2.2GHz), 4GB DDR2, ATI Radeon HD 4530 (512 MB). Ezt a Windows verziót valóban torrent útján szereztem, mivel amit vettem a géphez W7-et ( upgrade opcióban járt a géphez 21 fontért, utólag rendelhető, mivel 3 hete amikor vettem a gépet még nem jelent meg a W7 ) még nem jött meg, gondoltam addig is felteszek egyet.
Morden24: szerintem teljesen irreleváns a problémám szempontjából, hogy honnan származik az oprendszer és ezzel nem vagyok előrébb a megoldáshoz
pzstm: Widnows Media Player12-et feltettem én is ( ha jól olvastam az N verzió annyiban más, hogy a WMP-t nem tartalmazza, szóval utólag telepítettem ), de ez sem oldotta meg a gondomat sajnos. Közben azt is olvastam, hogy a W7 nem támogatja alapból a Blue-ray lejátszást, igy gondolom alapból kodek szinten sincs support benne. Ehhez kellene valami kodek nekem ha minden igaz de amiket próbáltam ( klite, cccp, wmc ) nem segítettek.A Catalyst Control Center másnak megjelenik W7-es rendszeren? Ha igen melyik verzióval?
És kösz az eddigi hozzászólásokat!
Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrotik routerek
- Nintendo Switch 2
- Medence topik
- sziku69: Szólánc.
- TCL LCD és LED TV-k
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest