- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
Aktív témák
-
virkir
veterán
válasz
fatal` #39253 üzenetére
+mycso
64 bitest telepítettem minden gond nélkül csak akkor jött elő ez ha az explorerben elkezdtem matatni.
Ma meg ezt dobta egy winupdate végénHát ha a vállalati tesztelőknek is hasonlóan viselkedik akkor nem hiszem, hogy kezüket lábukat törve fognak át állni win7-re.
Vagy az ISO hibás ami lejött vagy fogalmam sincs mi nem jó mert felraktam virtualra már jónéhány buildet de még egyik sem dobta el magát. -
Gorneck
legenda
válasz
raczger #39298 üzenetére
Értem...de ehhez elég, hogy épp kerregjen egy jót a vinyád...és már ott is az fps csökkenés...de az is elég, ha pl kicsit másképp helyezkedik el az ellen...
Ennek nem hinném magyarázható oka lenne...persze ki tudja...nem nagyon játszom mostanában...meghagyom a fiataloknak...
-
Gorneck
legenda
válasz
raczger #39294 üzenetére
Nem bántásból, de az 20 fps is eléggé karcsú...és nem épp élvezhető...egyébként nagyon sok minden befolyásolhatja a fps-t...
hunfatal: Nahh jó...meguntam...
Tessék olvasni... Nekem müxik jól...főleg, hogy megtörtént az első progi friss is...Én ezt használom...de ha nem lenne víruskereső fent az se érdekelne...ésszel netezek...
-
-
raczger
őstag
Már írtam két napja, de még nem oldódott meg a probléma.
Tehát a következő a probléma, feltelepítem a vga drivert, újraindítom a gépemet és a játékokban van elegendő fps-em ,mindig egy adott helyzetet nézek, és ott 20fps-m van. Másnap bekapcsolom a gépet 7fps van. Újra felrakom a drivert, újraindítom, 20 fps, másnap újra 7 fps. Már 3-4 napja ez megy, de nem értem mitől lehet ez. Esetleg valakinek valami tippje nincsen? -
Gorneck
legenda
válasz
semetka #39288 üzenetére
Amik nálam mennek...64bit alatt...
utorrent
cdburner xp pro (vagy InfraRecorder és abból van kimondott 64bites is, mondjuk nekem annyira nem jött be)
kmplayer
TC
foxitreader
irfanview
7zip
foobar
msn
a-squared Free
Malwarebytes' Anti-Malware
avast 5 (4.8 is tökéletes)
firefox
thunderbird
daemon toolsSzal nem sok fizetős cucc, mint láthatod és nem panaszkodom...igaz csak pár napja van fent a win7.
Driverből én feltettem a realtek landriverét, xfi karimhoz a legfrissebb drivert, a hp laserjet 1005 nyomihoz kellett leszednem frissebb vista drivert...mert amit anno leszedtem és felraktam neki az win7 alatt nem volt jó.
Szal Én úgy gondolom sokkal több dolog nem is kell egy hétköznapi user számára... -
fatal`
titán
válasz
hackeeeee #39289 üzenetére
Az alapértelmezett reg az egyetemi emailcím, de az nem működött valakinek ezért az operátorral regisztráltatott egy másik e-mail címre, az működött. Majd később aktiválták az egyetem mailcímmel is, így lett kettő.
Nekem két gépem van, de nem kell több kulcs, van 2 kulcsom most, meg lesz 2 magyar, meg majd lesznek service packos kulcsok, bőven elég. Vistahoz is volt vagy 5 kulcsom. Most egyelőre van egy angol x86 meg egy x64 kulcsom, de átjárhatóak a verziók és a nyelvek is.
-
fatal`
titán
válasz
semetka #39288 üzenetére
Drivert szedj le az intel oldaláról, meg az alaplapod gyártójától, de a hangot és a LANt szerintem fel fogja ismerni. VGA drivert tölts az nvidiatól. A vírusírtók telepítője általában egyben van, legalábbis én avastot használok ott egyben van a 32bites és a 64bites telepítő. Daemon Toolsé szintén ilyen és a Creative hangkártyám drivere is ilyen. A VGAknál, realtek hangkártyáknál külön van, chipsetet nem tudom. Konkrét 64bites programot használok winrar, cfosspeedet, ffdshowt, mást nem. A többi szoftverből a 32 bitest használom.
-
semetka
őstag
Sztem ma megveszem az új ramjaimat és a hétvégén felrakom a 64 vites win 7 et.
Ebből következik h kellenek a 64 bites progik.
Írnátok nekem olyan progikat amikből 64 bites van már. Jöhet mindenféle, driverek , vírusírtók mindenElőre is köszi a segítséget
-
spyduck
nagyúr
Hali!
Mikor adják ki a végleges megvásárolható eredeti verziót?
-
premete
veterán
válasz
dashed #39251 üzenetére
Megtaláltam a hivatalos választ:
Q: Can I install my software on two computers at once?
A: Yes, as long as you are the owner of both computers and both are being used for instructional purposes. NOTE: If you require another key for a product you must contact the PA (program administrator) at your school. Your PA's contact email information can be found in the support page. Click on the Support button above. Also, friends, family and colleagues not currently enrolled in a course that is part of an MSDNAA department are not allowed to access or use the software available from this website. (For examples of appropriate usage see: http://msdn.microsoft.com/academic/program/usageguide/default.aspx) -
premete
veterán
Másnál is kb. 10 másodperc IE alatt ennek az oldalnak a megnyitása, amíg FF alatt azonnali? W7 professional HU az oprencer.
A net sebességgel nincs gond, most mértem: -
Tripower
tag
raidre valami ötlet?
-
mfranky
őstag
OK, köszi a gyors válaszokat!!
Majd ha utánamdobnak 4GB-ramot az utcán, akkor belerakom
Addig ezekszerint felesleges... nem virtualizálok... -
fatal`
titán
-
törölt tag
válasz
mfranky #39267 üzenetére
Ha csak általános dolgokra, meg játékra használod a gépedet, akkor nincs nagy jelentősége, hogy 4 vagy 6-8 GB RAM van a gépben. Ha sok, nagy memóriaigényű progit használsz egyszerre (pl. sok virtuális gépet sok memóriával, 1-2GB/virtuálgép), akkor már nagyban nő a rendszer teljesítménye. A Windows 7 Superfetch-e elviekben ugyanaz, mint a Vista-é, csak kicsit optimalizáltabb, ügyesebben bánik az erőforrásokkal. Esetleg még annyi előnye lehet a 6-8GB RAM-nak, hogy kikapcsolható a lapozófájl, mert nem igazán fogy ki a RAM-ból, de ez utóbbiban nem vagyok biztos. Ártani nem fog.
-
fatal`
titán
Vista alól próbáld meg kimenteni, hátha, de nem biztos, hogy kompatibilis lesz a Windows 7-tel. C:\Users\AppData\Local\Microsoft\Windows Sidebar\Gadgets, itt vannak a telepített gadgetek. Ha átmásolod a könyvtárat Windows 7 alá, akkor megjelenik a gadgetek között. Kereséshez esetleg a Gadgetéknel, további minialkalmazások keresése Online, összes minialkalmazás és a szűrést állítsd át angolra, mert a magyaron kevés van.
-
mfranky
őstag
Sziasztok!
Lehet, h rossz helyen járok, de mivel itt volt a legtöbb hozzászólás win7-el kapcsolatban, gondoltam itt is felvetem a kérdést, bár lehet, volt már róla szó itt, nem is egyszer...
Szóval a kérdés, 64bites WIN7-et használok 4GB-rammal. Minden megfelelően működik...
Érdemes belepakolni még 2GB, esetleg 4GB ramot, mennyivel lenne gyorsabb a rendszer 6GB ill. 8GB-al?Külföldi fórumokon utánakerestem, de sokan írták, hogy nem mindig lesz gyorsabb a rendszer, sőt... inkább Vista 64bitnél számított jobban, a WIN7 vhogy máshogy kezeli a Superfetch-et?
A lényeg, hogy jelentős gyorsulást nem tapasztaltak 4GB, 6GB és 8GB rammal ellátott 64bites rendszeren...Valakinek tapasztalat ezügyben?
-
semetka
őstag
Mi lehet annak az oka h az iwiw már 2 napja nem elérhető nálam, másnak meg megy az iwiw. Vmi blokkolja?
-
Tripower
tag
sziasztok!
nem vagyok nagy oprendszer szakértö, win7 -el lehet raidezni?
tehát hogy lehet összeparticionálni a vinyot eggyé, lehet én vagyok a béna mert a többi oprendszer felkinálja a lehetöséget a telepités elejen de itt valahogy nem tünt fel hogy bekinált volna.....
segitsetek please! -
bobsys
veterán
egy Ms alatal keszitett felmeresbol idezek:
• 25% of the Web sites we accessed offering counterfeit product keys, pirated software, key generators or crack tools attempted to install either malicious or potentially unwanted software.
• 11% of the key generators and crack tools downloaded from Web sites contained either malicious or potentially unwanted software.
• 59% of the key generators and crack tools downloaded from peer-to-peer networks contained either malicious software or potentially unwanted software.a teljes report pdf-ben itt
-
mycso
veterán
Na feldobtam a 32-es enterprise cuccot. Ugye elvileg a májkroszoft azt írja, hogy 90 napig használható.....na felraktam vagy 2 perce és azt írja, hogy még 10 nap van hátra
Most akkor ez hogy van???
Ezt írják:
"Ingyenesen letölthetővé és 90 napig kipróbálhatóvá tette a Microsoft a Windows 7 Enterprise változatát. A letöltést a szoftveróriás azoknak ajánlja, akik nem férnek hozzá a fejlesztők és a partnerek számára nemrég közzétett RTM változathoz. A telepítés után 3 hónappal a rendszer folyamatosan felugró ablakokkal, valamint óránkénti leállással figyelmeztet arra, hogy törölnünk kell.Az új rendszer kipróbálását elsősorban üzleti felhasználóknak ajánlja a Microsoft, mivel állításuk szerint korlátozott számú CD kulcsot fognak kibocsátani. Egyéni felhasználóknak az október végi premierig a türelmüket kérik, az egyetemistáknak, főiskolásoknak azonban nem kell várni."
A CD kulcsot az ki és hogyan/mikor kapja hozzá???
A live-os e-maill címmel kellett bejelentkezni, úgy gondoltam, majd oda tol valamit... -
PuMbA
titán
válasz
nooobz #39233 üzenetére
Szerintem a gépre XP való. FX5500 nem támogatott hivatalosan és mivel nincs hozzá WDDM 1.1-es driver így ha több ablak van megnyitva Aero-val nagyon belassulhat a gép. Celeron proci is gyenge, a memória még éppen elég.
"Szval neki mind1 ha atomlassu is"
Most komolyan... Ki szeret atomlassú gépen akármit is csinálni? Valaki tényleg ennyire ráér?
-
nooobz
csendes tag
Udv!Nalam arrol lenne szo hogy van egy 14 eves kislany aki meglatta a win7et azota mindig nyaggat ..
Na szval sztetek 1 Celeron procin asszem 2.6ghz 1gb ram es fx5500 as videokartya mellet eldocog a win7(home premium) aeroval?Aerot bekapcsolom registrybol.A kiscsajnak mint minden 14 eves lanynak nem kell sokmindenre a gep ... MSN Net es Zene..Szval neki mind1 ha atomlassu is
Velemeny? -
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Lenne egy kis gondom. Van nekem egy D-Link 524UP routerem,WPA2-PSK titkosítással. De mikor csatlakozni akarok hozzá a W7 nem kéri a jelszót,csak azt írja ki,hogy nem tud csatlakozni,pedig maximális a jelerősség! Esetleg ilyesmi mással is előfordult?
-
törölt tag
Windows 7-et használja valaki Intel Atomos netbookkal? Kíváncsi vagyok, hogy hogyan teljesít.
-
-
Hali!
Esetleg próbáld ki ezt, nem kell mindenféle progi külön-külön, egyben van minden.
[Trillian Astra]Fire.
-
Állandóna kiírja az Explorer hogy baj van, és ezt találtam:
A hibát okozó alkalmazás neve: iexplore.exe, verzió: 8.0.7600.16385, időbélyeg: 0x4a5bc69e
A hibát okozó modul neve: SkypeIEPlugin.dll_unloaded, verzió: 0.0.0.0, időbélyeg: 0x4a5c7a42
Kivételkód: 0xc0000005
Hiba pozíciója: 0x100a4294
A hibát okozó folyamat azonosítója: 0x101c
A hibát okozó alkalmazás indításának időpontja: 0x01ca2cc0c178db52
A hibát okozó alkalmazás elérési útja: C:\Program Files (x86)\Internet Explorer\iexplore.exe
A hibát okozó modul elérési útja: SkypeIEPlugin.dll
Jelentés azonosítója: 2f4495dd-98b4-11de-9eb1-001fd06e8dcaIgaz a Windows is új (eddig RC) meg a Skype is újabb, de az ember azt várná el, hogy jobb legyen, nem rosszabb.
Másnak is van ilyen baja ? -
chepavel
aktív tag
válasz
Vasinger! #39212 üzenetére
A Tisztaszoftver program keretein belül lehet használni az ms termékeket az iskoláknak..
Most látom a konfigokat, bőven menjen, ilyen gépek mellett számomra nem is lenne kérdés,. Még pár szervert néznék, és azokra meg 2k8 R2, és mindent meg tusz csinálni, azok közül, amit itt felsoroltál. sőőt, még többet is..;)
-
chepavel
aktív tag
válasz
Vasinger! #39189 üzenetére
Csak szubjektív véleményem:
A 7essel nincsen gond, ha megfelelő vasra teszed fel. Először pár gépre tenném csak fel, olyan gépekre, amiből több van.
Ami saját tapasztalat, az az, hogy az ilyen szintű fejlesztésnél mindig akad probléma, kompatibilitással lehet gond (főleg iskolában, és nem a tanulói gépekre értem, hanem a nektek adott specifikus programoknál.), ha megfelelőek a gépek, akkor xp mód.Amit pedig ne felejts ki egy hálózatról, azok a userek (főként a hozzá nem értőek) , akik nagyon sokáig fogják mondogatni, hogy minek ez, tök szar, blabla.. De igenis rá kell kényszeríteni őket. nem szabad az XP-nél megmaradni..
sztem.. -
válasz
fatal` #39194 üzenetére
Mindig úgy áll le. Tehát rendben kijelentkezik meg minden. Sentinell szerint mindkettő rendben van. Minden olyan mint korábban hónapokkal volt, egyszer elkezdte és azóta néha rájön, kibírt durva egy napot erre most előbb megint. Ez az egyedüli hiba maradt meg az eddig fennállók közül.
Eseménynaplót megnézem, bár nekem nagyon kínai a felépítése. -
Vasinger!
nagyúr
Tudtam, hogy kihagytam valamit. A gépek.
Csak a hülye macsek itt bsztatott...
Szóval a gépek: Asus P5K, Core 2 Quad Q9450, 4 GB ram, GF 9600GT passzív, 1440x900 px monitor.
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Ukrajnai háború
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Delta Force (2024)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Gitáros topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest