- Dell notebook topic
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Mini-ITX
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
Aktív témák
-
semmi ertelme, illetve valamennyi lenne, merhogy kapcsolgatja az alaplap tapellato fazisait terhelestol fuggoen, de a p3x-es lapokhoz levo DES alkalmazasa allandoan kifagy. p4x-es lapoktol mukodik asszem bios szabalyzassal a DES, annak talan mar van ertelme
(#40447) P1eTr0:
elvileg itt: Vezérlőpult\Minden vezérlőpultelem\Eszközök és nyomtatók megtalálod, aztán hogy lehet-e vele képet csinálni, nem tudom. -
mycso
veterán
Na feldobtam a 32-es enterprise cuccot. Ugye elvileg a májkroszoft azt írja, hogy 90 napig használható.....na felraktam vagy 2 perce és azt írja, hogy még 10 nap van hátra
Most akkor ez hogy van???
Ezt írják:
"Ingyenesen letölthetővé és 90 napig kipróbálhatóvá tette a Microsoft a Windows 7 Enterprise változatát. A letöltést a szoftveróriás azoknak ajánlja, akik nem férnek hozzá a fejlesztők és a partnerek számára nemrég közzétett RTM változathoz. A telepítés után 3 hónappal a rendszer folyamatosan felugró ablakokkal, valamint óránkénti leállással figyelmeztet arra, hogy törölnünk kell.Az új rendszer kipróbálását elsősorban üzleti felhasználóknak ajánlja a Microsoft, mivel állításuk szerint korlátozott számú CD kulcsot fognak kibocsátani. Egyéni felhasználóknak az október végi premierig a türelmüket kérik, az egyetemistáknak, főiskolásoknak azonban nem kell várni."
A CD kulcsot az ki és hogyan/mikor kapja hozzá???
A live-os e-maill címmel kellett bejelentkezni, úgy gondoltam, majd oda tol valamit... -
Arra való akkor a dobozos win
Na viccet félretéve, ahogy elöttem is írták már, azért olyan olcsó az OEM, mert laphoz kötött, és egy átlag felhasználónak ez meg is felel, mert nem cserél évente 2-3x alaplapot. Az más kérdés, hogy aki igen annak szívás.. Ennek ellenére több embertől is hallottam, hogy alaplapcsere után is meg lehetet beszélni az aktiválást, szóval annyira nem para..Amugy meg biztos azt gondolja az ms, hogy akinek van pénze évente 3x új konfigot venni, annak legyen dobozos win-re is
-
pzstm
titán
"June 15, Microsoft started over RTM assemblies Windows 7, and now we are witnessing the preparations for the launch of the technological processes to start assembling RTM builds of Windows 7, as well as the emergence of a new branch builds win7_rtm.
We will inform you on the progress of the assembly RTM builds.
That's the first candidate for the final assembly of Windows 7.
All assemblies in the assembly line WIN7_RTM candidates for the finals:
6.1.7260.0.win7_rtm.090612-2110 - RTM branch buildYou may ask why the first assembly win7_rtm has already been collected on 12 June not 15 June. There are several working groups involved in the process of assembling and assessing the quality of assemblies. Once the assembly is collected and its quality is confirmed, assembly already seen leading engineers, and only then put to the vote, these assemblies will be few. How do you understand all of these steps and procedures take time, so only the June 15 assembly from June 12, attained the status of the real candidates for the final RTM release.
NB: Look for updates in this article, we will inform you on the progress of cases!"
Hátha így tisztább a kép egy kicsit!
-
regvoltrossz
aktív tag
Hasonló volt nálam is a helyzet egy Trust szkennerrel és egy Logitech webcammal. 7100 alatt egyik sem akart működni rendesen, vagy inkább sehogy. Több napig küszködtem vele, átnéztem nem magyar fórumokat, de ott is csak részmegoldásokat találtam. Végül meguntam, és abszolút nem emiatt, hanem kíváncsiságból feltettem a 7137-est. Azon viszont tökéletesen fut mindkettő!
A lényeg az, hogy sok esetben nem a legutolsó driver lesz a jó! A webcam nálam csak egy 2005-ös kiadásúval (illetve annál korábbiakkal) hajlandó menni, annál újabbakakkal nem tudom miért, de nem. Ugyanígy a szkenner is. A tavaly kiadott vista driver telepítés közben kékhalált és gépújraindulást okoz, a 2002-es kiadású driver szépen megy. -
Criton
veterán
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
A folytonos basztatás csak egy része a dolognak, egyébként a háttérben kis kártékony alkalmazások nem fognak tudni garázdálkodni, ha be van kapcsolva. Kikapcsolva meg azt csinálnak, amit akarnak. Persze ha nem kerülnek be a gépre, akkor nincs mi ellen védekezni, de sosem lehet tudni.
Majd most ki fog egészülni a régi mondóka, hogy igazi férfi IE-t használ erre: Igazi férfi IE-t használ kikapcsolt UAC-vel.
Ennél többet akarsz tudni, akkor kérdezd Moonmant.
Ott náluk a holdon a WC papír használatot is UAC ellenőrzi. "nem Pista, nem tépheted le a papírt, amíg nem csuktad be az ajtót" -
-
Cola111
aktív tag
xfire:
I have not had any of these problems, but I fixed someone else's by telling them to:
1. Open a empty chat window with a friend
2. Type in "/forceupdate" (without quotes)
3. Restart Xfire. -
Blue@X
senior tag
Az UAC kikapcsolása nem egy jó ötlet. Főként azok miatt van, akik a következőek: "sima mezei otthoni felhasználónak, akinek van egy vagy 2 gépe +net, oszt kalap"
Szerintem Windows 7 alatt már nem annyira rossz, főleg ha jól be van állítva, akkor észre se veszed a működését. De te tudod, a te géped...
Aktív témák
- Formula-1
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Gumi és felni topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Dell notebook topic
- Diablo IV
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest