- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
Aktív témák
-
Sziasztok!
Ma reggelre eltűnt az aero. Hol tudnám megnézni, hogy mi gátolhatja a futását?
-
Amarth
aktív tag
-
válasz
premete #25785 üzenetére
Milyen stick? Én egy vodás Huawei e220-at csináltam meg úgy, hogy nem a vodafonos firm van rajt, hanem a gyári, és ezzel tökéletesen megy.
De akár azt is lehetne(bár a T-nél nemtudom hogy megy ez), hogy első indítás után, mikor már megvan a winben a hálózati kapcsolat, letiltod a stick progiját, és a winnel csatlakozol. Én is így szoktam, és semmi gondom vele(azon kívül, hogy a hsdpa térereje a béka segge alatt van). Mondjuk mondom, nekem vodafone van.
Illetve még az nem lehet, hogy a 3m kábel okozza? Nekem is ekkora kábelen lóg, de ehhez adtak gyárilag egy olyat, hogy a gépbe 2 usb megy, a jobb energiaellátás miatt. Rövid szakaszon elég az egy, de így 3 méteren már 2x3m-t kell vinnem, mert ha csak egy van, folyton eldobálja a win az eszközt.
-
pethYeti
addikt
Erről valakinek valami tapasztalata?
-
premete
veterán
válasz
Skynet258 #25786 üzenetére
érdekes, sem linux, sem xp_sp3 alatt nem csinálja.ű
Hardware Test
Card name: GlobeTrotter HSDPA Modem
Driver version: 4.0.3.2
Application port: COM3
Card serial number: DR2984E4EG
Firmware version: 2.5.6Hd (Date: Dec 21 2007, Time: 13:59:02)
Hardware version: 2.0
IMEI number:
ICCID number:
Phone number(s)
Operational Test
PIN code status: Ready
Network name: T-Mobile H
Network selection mode: Automatic
Signal strength: 10,0
Network Settings
CS network registration: Registered
PS network registration: Registered
PS network attachment: Attached
APN(s): internetEl tudnád küldeni a spb MS 3.01 hungarian txt-t?
-
premete
veterán
válasz
Csabee. #25783 üzenetére
Felhívtam a T-Mobile-t és adtak egy direkt linket az Option oldalára, ott meg kellet adnom a cucc serialját és letöltötte a Globetrotter Connect x32/x64 msi-t, azt simán feltette a w7 és ment. letöltöttem ugyanonnan egy superfire exe fájlt, azzal előtte frissítettem a firmware-t is.
-
erdoke
titán
válasz
Amarth #25766 üzenetére
Az 1.04.0077-es driver felmegy Vista kompatibilitási módban indítva a telepítőt, aztán felmegy a Win7 bétához kiadott 1.04.0090-es is, de mindkettő után sárga felkiáltójeles marad az Eszközkezelőben. Valami "A Windowa nem tudta betölteni a drivert" hibaüzenet van a tulajdonságainál. (Egészen pontosan: "Windows cannot load the device driver for this hardware. The driver may be corrupted or missing. (Code 39)")
-
premete
veterán
-
_ak_
addikt
válasz
promisz #25776 üzenetére
Pont azon filóztam én is, h nem kizárt, h vistában csak egyszerűen beszart volna vmi, míg w7ben tényleg a driverrel van gond. Ami vga-t illeti az egy intel gma x4500MHD. a drivere a win updaten keresztül települt, méghozzá, ha jól tippelem akkor a chipset driverrel együtt.
-
promisz
aktív tag
-
-
Clemi
veterán
Csak egy rövid tapasztalat a 7201-es buildról. A 7137-esnél vettem észre először, hogy film nézés közben időről időre megakadt a lejátszás sokszor akár 1-2 mp-re is. Ezt a 7201-nél nem tapasztaltam eddig. (Ugyanaz a codec pack, és ugyanúgy a media centerrel nézek filmet).
Néhány napja írtam azokról rejtélyes gép felébredésekről... Szombaton tettem fel a 7201-et, és azóta nem ébredt fel magától a gép, és szinte valamennyi program ott csücsül az oprendszeren ami a korábi build alatt.
Szerintetek lenne rá mód, hogy a 7022-es buildból átmentsem a Windows Media Center fájljait? Azért lenne ez jó, mert abban a verzióban még nem akadt össze a directvobsub a távirányító néhány funkciójával.
-
_ak_
addikt
Bár nem hiszem, h konkrétan w7 probléma lenne, mert vista alatt is találkoztam ezzel, igaz sokkal ritkábban. A jelenség nem olyan régóta van meg és először akkor jött be, amikor elindítottam egy 1080p-s filmet a kmplayerrel és az addig szórta a hibaüzenetet magából amíg ki nem lőttem valahogy.
Azóta ilyen szétesésekkel találkozok.
tipp? Bár winupdate előtt nem jött elő, de szerintem ez csak a véletlen műve.
szerk.: leghamarabb a böngészők esnek így szét, ha csak winen belül navigálok akkor ritkább
-
törölt tag
A Comodo tűzfalat használja valaki 64bit-en? A legutóbb linkelt komp.listában nincsen benne a program.
-
bim
veterán
A 7100 64 bit frissülni fog annyira hogy elérje a 7127 szintjét vagy érdemesebb letölteni azt?
Mennyivel jobb az újabb verzió? -
cizoe
őstag
-
törölt tag
válasz
s7evcsenko #25764 üzenetére
Nekem eddig bevált, viszont a 7201-et még nem próbáltam ki. Többen azt mondják, hogy gyorsabb a 7201, de van olyan is aki szerint ugyanolyan gyors volt, nem vett észre különbséget. Egyik csoport véleménye valószínűleg illúzió lesz
Tudni kell, hogy build-tól függetlenül mindegyik csupán béta cucc, a problémák velük eltérőek lehetnek, és valószínűleg lesznek is. Lehet, hogy olyan probléma merül fel a 7201-el ami a 7100-án nem volt, de fordítva is így van, a 7201-ben már javíthattak dolgokat amik a 7100 alatt még bajosabbak voltak. Kérdés, hogy ki melyik részét használná ki jobban az oprendszernek, illetve milyen programokat telepít magának, valamint a használt hardverek is erősen befolyásolhatják a szórást (drivertámogatási és kompatibilitási problémák, programkompatibilitási gondok, stb).
Én a magyar nyelvet sem tettem fel, elvégre az sem hivatalos cucc, jó nekem angolul is, amire használom, azt megértem így is. Láttam screenshot-on gyönyörű krix-kraxokat ettől, az inkább nem kell. Megvárom míg kijön a frissítés az update-ről, igaz hogy már a létező szinte összes európai nyelv kijött a magyart kivéve de no problemVárunk...
Az utolsó hivatalos stabil verzió még mindig a 7100, de lassan már tényszerűvé látszik válni a közölt számok alapján, hogy a 7201 valóban kevesebb memóriát használ futás közben, ergo ilyen téren jobban optimalizált. Örülnék pár nyers számadatnak a játékok sebességéről is, de erről egyenlőre még csak benyomásokat olvastam itt. Bár olyan sok a hsz, úgy pörög ez a topik, hogy elképzelhető hogy akár valaki már számokat is közölt ezt illetően, csak én átcsúsztam rajta -
[DE2JAY]
senior tag
Előjött egy új jelenség is, azt el is felejtettem:
beröccen a hang úgy 100millisecre loopolva és ahogy mozgattam az egeret úgy barnult be a kép. Vihetem a vga-t gariba?
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz
hackeeeee #25654 üzenetére
"Előttem szóló kérdése jogos, tuning van?
..."Tuning nincs!
Érdekes hogy alaplapi vga-ra nem is gondoltam hogy azzal nyúzzam de meglesz!
thx Barthezz2hackeeeee: Próbálkoztam a win7 sajáttal, a gyárival, + a legújabbal is , sőt legújabb vistással is, de előjön a hiba, úgyhogy tuti nem driver gond.
-
törölt tag
Érdekes ez a ram használat, fura hogy ennyivel kevesebbet eszik futás közben a 7201. Mondjuk egyenlőre nem zavar, mert nem vagyok ramszűkében, de kiváncsi lennék, hogy mégis mi zabál ennyivel többet, mert lehet hogy egy napon majd már ez is döntő lesz. Viszont ameddig nem muszáj, nem akarom lecserélni a 7100-át mert eddig nagyon elégedett vagyok vele, és nem akarok hetente mindent újratelepíteni a gépemen, helyette inkább használnám.
Szóval, a Superfetch kikapcsolása semennyire nincs hatással a ram-használatra. A rendszer felállása után a feladatkezelőben összeszámoltam az összes processz ram-használatát, de a 400 megát sem érték el együttesen mind a 44-en, a processzorhasználatuk meg szinte mindnek 0%, úgyhogy a teljesítménybe nagyon nem nyúlnak bele. Az avast, a sidebar (minialkalmazások), a DWM (desktop window manager) és az egyik scvhost folyamat szemezget csak kicsiket a prociból, de az órajelet nem ugrasztják meg ezek sem.
Viszont a feladatkezelő Performance fülén látok a Physical Memory részen egy olyan tételt hogy Cached: 1173. Íme: [link] 7100 64bitem van.
Volna kedve valakinek megnézni akinek 4 giga ramja van és 7201 64bit-et használ, hogy mennyi a ram használat, úgy ahogy én mutatom a képen? Rendszerindítás után, úgy hogy csak a feladatkezelő fut, és nagyjából azok a cuccok a háttérben amik nálam láthatók az értesítési területen. (nem kell hogy ugyanezek a programok legyenek, csak jellegre, pl egy vírusirtó, egy-két letöltőkliens, az plusz minusz 10-20 mega eltérés lehet) Hátha ki tudnánk deríteni, hogy kb hová nyúltak bele a fejlesztés alatt.Ui.: Nálam a ram-ból most átmenetileg lecsíp 256 megát az int. VGA is, (éppen VGA csere közben vagyok), szóval azt hozzá kell gondolni a free-hez.
-
Fricc
tag
Én is elgondolkodtam azon hogy felrakom a win7-et, szerintetek melyik verziót érdemes? A microsoft honlapjáról csak a 7100-as buildet engedi leszedni, ehez van is már magyar nyelvi csomag. Sokan viszont írják h a 7201-es build a legjobb:
-Ezt honnan lehet letölteni? (nem vírusos torrent verzió)
-Felmenne rá a 7100/7127-es build magyarítása, vagy van már ehez is?Köszi !!
-
s7evcsenko
addikt
Hi all.
Van már olyan magyarított x64-es verzió, ami stabil és fut rajta többnyire minden? -
fatal`
titán
válasz
(Doki) #25750 üzenetére
Gondolom XP alatt személyessé tetted a fájlokat. Vedd saját tulajdonba az egész partíciót. Jobb klikk a vinyón -> Properties -> Security -> Advanced -> Owner fül -> Edit -> add hozzá magad -> Replace owner on subcontainers and objects pipa be -> Apply. Ha nem megy akkor csináld meg azon amit nem érsz el. Ha nem megy akkor nincs ötletem.
-
(Doki)
tag
Hello!
Segítsetek van egy nagy gondom!
most elsőnek rászántam magam, hogy kipróbálom a Win7-t, felraktam a 7201 verziót egy külön partícióra másik partíción XP van.
Na már most az a gondom, hogy nem enged hozzá férni XP partíció Documents and settings mappához a másik, hogy ha át váltok XP-re akkor ez a szöveg jön be C:\Documents and settings\rendszergazda\asztal nem érhető el. A hozzáférés megtagadva!
Valaki segítsen, hogy tudom megcsinálni? -
Poctar
senior tag
Hi!
Van egy panonos Samsung Z810 széles sávú modemem, ami XP és Vista alatt tökéletesen működött a, de Win 7 alatt nem akar menni.
Hiába csatlakoztatom a modemet a géphez. A progi akkor is kéri, vagyis nem látja.
Mi lehet a gond? -
B4l!nt
aktív tag
Hello!
Az előző gépemen már fent volt egy régebbi win7 de ennél a gépnél akadt egy kis gondom.
Pakoltam fel a drivereket: alaplap, vga. Na itt van a gond. Nem volt hajlandó felrakni a vga drivert valami olyan üzenettel, hogy nincs kompatibilis hardware-m. Megnéztem eszközkezelőben és nem látja a vga-m. (8800GTX)
Próbálkoztam kézi keresés/hozzáadás-al de nem sikerült. Mit lehet tenni?mod.: 7100-as verzió
Bálint
-
muveszur
addikt
Meglehet nézni vhogy a Sevenben, hogy mennyit volt összesen bekapcsolva a gép?
-
válasz
elektro #25717 üzenetére
Tudom nem segít rajtad, csak tájékoztatás, hogy HTC Touch Diamond-ot 3-4mp alatt felismerte, már be is rakta a kis képét a Windows Mobile Device ablakba, és lehetett machinálni. Pedig ez kb annyira "új", mint az Omnia. Ezt is bővítgetik folyamatosan, borzasztó sok pda van, és félig meddig lokális tartalmakból nyeri az infókat a kütyükről, magyarul várni kell a véglelgesig.
-
fatal`
titán
Ja igen egy rossz pont a win7nek és a microsoftnak:
Borzalmas, hogy kivették az adaptec 19160 támogatását, korábbi bétáknál, pre-bétáknál észrevettem már, de gondoltam majd beleteszik de úgytűnik, hogy nem. A vistaban még benne volt nem értem miért kellett kigyomlálni, bődületes hülyeségnek tartom. A következőképpen lehetett ráerőszakolni egy SCSI vinyóra a win7et, ami alatt ilyen vezérlő van: A telepített Vista x64ből kimásoltam a sys és az inf fájlt, majd a win7 cdről bebootolva először a partícionálásnál próbálkoztam betölteni a drivert sikertelenül. Közölte, hogy nem aláírt driver, adjak aláírtat (Honnan?
). Visszamenve a legelső ablakhoz, a repairt választva is be lehet tölteni drivert, ott elfogadta. Majd megint visszamenve a főablakhoz, lehetett telepíteni a rendszert, felismerte a HDDket. Kérdezem én: Mi értelme volt ennek? Nem fér el a cd-n a ~10MByte driver (az összes adaptec vezérlőé összesen lehet ennyi)? Van még 1,5 giga hely a dvd-n legalább, meg 500 mbyte nyomtató driver, nem értem ezeket miért kellett kivenni. Remélem lesz vLitehoz hasonló szoftver a win7hez is, hogy bele tudjam integrálni a telepítőbe a drivert, mert ez egyszerűen nevetséges volt, hogy ennyit kellett szenvedni a telepítéssel. Szerencsém, hogy előtte is 64bites Vista volt fent különben sehonnan nem lehetett volna letölteni a drivert, mert az adaptecnél csak 32bites XPig vannak driverek.
-
Az RC2 vajon letölthető lesz akkor az MS oldaláról? Illetve az ASDL kapcsolatot ki lehet rajta javítani?
-
labuwx
tag
Sziasztok!
Szerintetek meg lehet valahogy csinálni, hogy a 7100-hoz való osx mód menjen a 7201-en? -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
promisz #25714 üzenetére
Hmmm, ez a ramhasználat meglepett, csaknem fele a 7201 X64 ramhasználata a 7100 X64-énak.
A 7100-al éreztem pillanatnyi lassulásokat még böngészés közben is, az ilyen apróságok megszűntek, játék is jobban megy, minden nagyon faja. Már csak azt várom, hogy ezen is lehessen használni a Punkbustert.
-
FRENK1988
veterán
Használ valaki WD Raptort? Mekkora az élményindex ide vonatkozó része?
promisz: -
Csabee.
nagyúr
válasz
elektro #25715 üzenetére
igen én használtam, éppen tegnap, bedugtam és egy 3-4perc múlva rájött hogy felismeri az eszköt.. egy pdaról volt szó! de egyébként külön magad is feltelepítheted!
Windows Mobile Device Manager
-
elektro
aktív tag
Használta más vki a mobile ezközközpontot,mert nekem nem igazán működik,ezközt bedugom és nincs kapcsolat?
-
promisz
aktív tag
WINDOWS 7 BUILD 7201 (X64) TESZT by promisz:
A TELEPÍTÉSRŐL:
Pendrive-ról telepítettem, mert nálam DVD-ről még ennél is lassabb lett volna. A következő adatok csak az én gépem adatai. Mint írtam már, valakinél lassú a telepítés (a szakaszok között sok a várakozás idő) míg másoknál a telepítési szakaszok között, szinte alig kell várni egy pár pilanatot.A pendrive-ról való bootolás után a "Windows loading files" szakasz 3:43 mp-ig tartott, aztán 3:30 mp várakozás volt.
A "Setup is starting" kiírásnál 5 percig várt/tölött.
A tényleges windows telepítés (Installing windows) ezután kezdődött, ami szerintem elég szapora volt a régebbi buildek-hez képest.
A fájlok másolása (Expanding windows files) 4 percig tartott. Az egész újraindítással együtt mindösszesen 9 percig tartott.A komplett clean install nálam a bootolástól a kész rendszer felállásig összesen 24 perc-be telt. Eddig ez a build települt fel a legyorsabban.
A feltelepített 64 bit-es op.rendszer, összesen 11,6GB-ot foglal le a merevlemezből.A MEMÓRIA HASZNÁLATRÓL:
A telepítés után rögtön megnéztem a feladatkezelőben, ami 610mb-ot mutatott. Aztán 10 perc elteltével lecsökkent 544mb-ra (közben nem csináltam semmit).
Az átlag ram fogyasztás 620mb és 670mb között van.BOOT IDŐ:
A bekapcsolási idő az első induláskor kb 35 másodperc volt, ami fokozatosan csökkent és a 4. újaindítás után beállt 23 másodpercre (ugyanannyi mint a 7137-es build-ban).
A kikapcsolás idő az első kikapcsoláskor 17 mp volt, majd egy pár kikapcsolás után (1 nap elteltével) ez is beállt szépen 10 másodpercre (javult).KI-BEJELENTKEZÉSI IDŐ + HIBERNÁLÁS:
Kiejelentkezés: 5 mp.
Bejelentkezés: 2 mp.Hibernálási idő: 6 sec (javult)
Felébredési idő: 3 mp (javult)ÉSZREVETT HIBÁK:
- Ha rákattintunk a tálcán lévő Windows Media Player ikonra, akkor mellette előjön egy másik WMP ikon is.
Megoldás: ki kell unpin-elni aztán rögziteni (pin-elni) kell a WMP ikon-t.
- Ha rákattintok a Start --> All programs --> és ott a "Startup", "Acessories" vagy "Maintenance" mappák egyikére jobb egérgombbal, aztán az Open-re, akkor ezt a hibaüzenetet adja be:
"windows explorer has stopped work" --> "Windows explorer resarting".
Megnéztem közvetlen rendszer telepítés után és akkor még semmi baj nem volt vele.
Ez egy egyedi hiba, mert másnál még nem jelentkezett.- Kérésre sem jegyzi meg a betárcsázós (ADSL) kapcsolatok jelszavát.
- Néhány videókártyának nem működik a TV-OUT-ja.
- A két nap alatt kétszer is volt kék halálom a rossz megtört kábelű tesco-s egerem miatt. Az ezelőtti buildeknél, még csak annyit írt ki a win7, hogy ismeretlen eszköz (amikor nem reagált az egerem) de a mostaninál be adja a kékhalált.
Tehát egy kicsit érzékenyebb lett az ilyen dolgokra.
Megoldás: vennem kell egy új egeret- Sokaknál és nálam is eddig minden buildnál előfordult, hogy a paint-al készített képeim a photo view-errel sárgásan látszanak.
Megoldás: írd be a futtatáshoz: Calibrate display color és végig kell nyomokodni a next-et. A végére szépen beállít mindent.ÉSZREVETT ÚJDONSÁGOK/JAVÍTÁSOK (a 7137 build-hez képest):
- Határozottan gyorsabb upgrade a korábbi verziókról (2 óra helyett kicsit több, mint 1)
- Gyorsabb, gördülékenyebb működés
- A programok indítása, telepítése is gyorsabb lett.
- Egyes játékokban nagyobb FPS
- Kisebb méretű telepítőfájlok
- Újabb videókártyák DirectX 11-es támogatása
- Frissebb NVIDIA driver verzió: 2009.05.14-ei
- Az IE-be a jobb felső sarokban lévő kereső a Bing-et használja
- A sütik kezelését javították a 7137-es build-hez képest.
- A windows élmény index pontozásán egy kicsit szigorítottak (mindenre 0,1 pontal kevesebbet kaptam)
- A töredezettség mentesítő elemzési szakasza gyorsult
- A billentyűzet már nem áll át angolra magától (egyedi hiba volt nálam)ÖSSZESÉGÉBEN:
Jól láthatóan zajlik az optimalizálás, nem is csoda, hiszen szűk másfél hónapon belül kész kell lenni.
Többen kérdeztétek mi a különbség az RC1 és az RC2 (7201) között. A különbség nem szemmel látható, hanem érezhető.
Egy kicsit hosszúra sikeredett ez a tesztem, remélem nem baj. Kíváncsi vagyok a Ti véleményetekre, tapasztalataitokra is, ezzel a build-al kapcsolatban. Köszi!Ez volt az utolsó interim build tesztem, mert ez a 7201-es build már elég stabilnak tűnik ahhoz, hogy kihúzzam vele az angol RTM megjelenéséig.
-
szkorhetz
őstag
Le lehet valahonnan tölteni a gyári háttérképeket?
köszi -
fatal`
titán
válasz
geprombolo #25709 üzenetére
Szerintem teljesen érthető, hogy tőled van a kalózverziós téma, és mycsotól a honosítás. A creative cuccok meg Csabee-tól.
Csak egy ajánlat, szerintem rajtam kívül sokan vissza fogják állítani a régi tálcát, így nem árt, ha benne lenne az első hsz-ben, itt írtam le részletesen hogy hogyan kell beállítani a régi quick launchot:
Ezen kívül át kell még állítani az ikonok méretét és a tálca gombjait: jobb klikk a tálcán->properties->use small icons pipa be és taskbar buttons->never combine
-
geprombolo
őstag
Nem tudom, mit keresek az 1-es hsz-ben, de ha már win7, akkor amit én témáztam a kalózverzióval foglalkozó topicban, annak a lényege a direkt link, amiről minden hercehurca nélkül lekapható a 64bites verzió, meg a hozzá kapott sorozatszám, ami: MVYTY-QP8R7-6G6WG-87MGT-CRH2P
Itt a topic és itt a hsz-emMindezeket csak azért mondtam el, mert nekem nagyon kusza a #1 hsz, ráadásul én azt vettem ki belőle, hogy én linkeltem a magyarításokat, ami jó lett volna, de most olvastam róla először, hogy ilyen egyáltalán létezik. Remélem ki lesz javítva ez a hiba.
-
EkSYS
senior tag
Helo Mindenkinek!
Korabban irtam hogy win7-t felinstallatam es az alaplapi (Giga X38-DS4) halokartyammal neteznek, de o folyamatosan halozati hibat jelzett. A halokartya sebessegevel (10/100 full, half duplex) jatszva ez ideiglenesen orvosolhato, de minden egyes inditasnal ezt el kell jatszani --> bosszanto . Viszont a win7 frissitesekkel ez megoldodott.
udvb
-
promisz
aktív tag
Jelentem: működik az automatikus windows élmény index a 7201-es build-ben.
Aktív témák
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Delta Force (2024)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Gitáros topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Xbox Series X|S
- Formula-1
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest