Aktív témák
-
muveszur
addikt
válasz
gamerkiller #25902 üzenetére
Próbáld meg az EDID szerkezsztését, azzal mindent be tudsz állítani.
SYSTEM felhaználó, és rengeteg buhera kell hozzá sajnos.Nekem nem engedett beállítani 1366*768-as felbontást a TV-re egyik driverrel sem. Az EDID megoldotta a problémát.
-
muveszur
addikt
Meglehet nézni vhogy a Sevenben, hogy mennyit volt összesen bekapcsolva a gép?
-
muveszur
addikt
-
muveszur
addikt
Sziasztok!
Lenne egy problémám Win7 alatt, random módon jött elő...
A Firefoxban ha meg akarok nyitni egy képet, és az új ablakban ugrik fel, akkor a fele nem látszik, kilóg a "monitorból" az ablak, csak arrél tudom huzni, de minden kép megnyitásakor ugyanoda teszi a képet....
Mi lehet a megoldás? -
muveszur
addikt
válasz
Atti1112 #24769 üzenetére
Az előbb írták meg a választ.... De leírom én is....
Az asztalon lévő ikonra jobb gombbal kattintva soha az életbe nem tudod azt a tálcán rögzíteni. Ehhez azt kell csinálnod, hogy elinditod a programot, majd amikor megjelenik az ikonja a tálcán, akkor kattintasz rá jobb gombbal, és ott lesz h rögzítés vagy pin( a tálcán lévő tc ikonra kattints!!!. -
muveszur
addikt
válasz
Cola111 #23690 üzenetére
Bekapcsoltam a notimon a Hybrid Sleepet... Eddig hibernálásból nem kelt fel, sőt még Sleep-ből sem. Most elküldöm Sleep-be, ha megnyomom az egyik gombot, azonnal felkel, ha a bekapcsoló gombot, bootol, majd kiírja hogy Resumming Windows 7, és betölti a rendszert
Köszönöm, igaz igy már normálisan müködik minden?
-
muveszur
addikt
Sziasztok!
Szerintetek érdemes Update-elni RC-ről 7137-re? Nem akarok clean instal-t csinálni, annyira azért nem fontos nekem, ezzel is tökéletesen meg vagyok elégedve, egyedül a hibernálás és a sleep nem müködik rendesen. Mindig ujraindul ébresztés után
DM-be bemountolva lehet updatelni?mod: magyarítás megy rajta? Nem annyira fontos, most se használom
-
muveszur
addikt
Sziasztok!
A problémám a következő lenne: Adott egy Microsoft Office 2007, Eddig tökéletesen működött, most meg kiirja nekem, hogy erre a felhasználóra nem lett feltelepítve... Felhasználót pedig nem is váltottam...
Szerintetek mit csináljak? Köszi! -
muveszur
addikt
válasz
- = Zk = - #19825 üzenetére
Minek neked onnan törölni? Ott az általad feltelepített progik vannak... Uninstaláld ami nem kell neked.
-
muveszur
addikt
válasz
Csabee. #19587 üzenetére
Kinek mi jön be.... Én Nod-ot használok vagy 2 éve, előtte pedig Norton volt. Arról nem is beszélve, hogy csak a laptopomra húztam vírusirtót, előtte a gépemen sem volt semmi. Az a év Nod-ban volt egy csomó üres időszak.
Norton-t meg okosan kell t@rni, de nem szeretem, mert nagyon visszahúzta a gépem. -
muveszur
addikt
Mégvalami: Nekem gondom volt az Intel GMA 4500m videoegységgel... Napona 10-20x visszaállította magát a driver, nagyon idegesítő volt. Aztán ez hirtelen megszünt. Létezik hogy a Win frissitette, mert szokott kapni frissitéseket, de ezek nem csak a Win7 érintik?
-
muveszur
addikt
Szisztok, jó reggelt!
Témákat tudnám valahogy időzítetten automatikusan változtatni? Tudom, hogy háttérnél ezt lehet, de témánál megoldható a dolog? -
muveszur
addikt
válasz
- = Zk = - #19440 üzenetére
Szia!
-Nincs klasszikus nézet... Sajátgépet csak lehúzod a start menüből az asztalra, ott lesz az ikonja(dokumentumokkal ugyanígy)
-Tálcára jobbklikk--->Properties--->TAskbar buttons: Never Combine -
muveszur
addikt
válasz
Criton #19172 üzenetére
Nekem is ott van az a 100 MB-os partíció, csak nálam nincs elnevezve(de a képen is láthatod). Én ezt nem bántom, felesleges babrálni sztem.
Én pont azért vettem anno 80k-ért ilyen videokarit, hogy majd a szép DX10-es játékok menjenek. És aztán alig lett játék, utánna kinőttem a játékoból, mára már csak a Fifa 09 maradt meg.
@ludla: Én inkább a Snipping Tool-t javasolnám, a Win7 beépített új képlopója, egyszerűbb és többfunkiósabb, mint a print screen + paint.
birooo: Attól függ, mennyi programot fogsz feltenni, ha nem pakolod tele játékokkal, elég lesz.
-
muveszur
addikt
válasz
Criton #19158 üzenetére
Csak neked csináltam pár képet a telepítésről: [Telepítés]
Csak kiválasztod, hogy melyikre akarod telepíteni, rányom hogy formáz, és telepíti is...
A másik particódat békénhagyja, azzal nem foglalkozik. Egyébként a képet a PC-men csináltam, ott már a D particó legalább 30-40 telepítést túlélt, az sohasem volt még formázva,, -
muveszur
addikt
válasz
30z.Samu #19152 üzenetére
Akkor az adataidat húz át a másik partícióra .... Vagy ha nincs elég hely, akkor mentsd le a gépről vhova.... Egyébként ugyazt a verziót fogod feltenni? Torrentről elszedett is jó, csak ellenőrizd a hash-t. Sztem nem éri meg kinlódni vele, ha nagyon sok adat van rajta.
-
muveszur
addikt
-
-
muveszur
addikt
válasz
<MZ/X> #19090 üzenetére
utorrent, total commander, Nod, daemon tools minden megy normálisan....
Én a Nod 32-t is ajánlom, még sohasem lett virusos a gépem vele... És téves riasztások is ritkák.
HD film lejátszása is tökéletes, ajánlom a VLC-t, beépített codec-el dolgozik, mkv-t is viszi.Külön partició mindenképpen jobb, mert ha a rendszerrel baj van, akkor a másik particiom megmaradnak az adataid...
-
muveszur
addikt
válasz
<MZ/X> #19072 üzenetére
Szia!
1.) Jó megoldás, bár én kicsit sokallom a 200GB-ot a rendszernek, nekem 50GB van. Bár ha rengeteg programot, játékot teszel fel, kell neki. Egyébként tökéletesen fog müködni így is.2.) Nekem egyedül a Fifa 09 van fent, tökéletesen megy. Én azt mondom, hogy ha Vistán megy a játék, akkor itt is kell. Régebbi játékokról általánosságban nem lehet kijelenteni, hogy megy minden. Ha írsz címeket, akkor bizti lesz itt olyan, aki már próbálta Win7-en az adott játékot.
3.) Amikor a Win7 feltelepül, feltelepíti a drivereket amik a telepítőbe vannak építve.... Ha valamihez nem talált, akkor Vistás driverrel menni fog valószínűleg, ha nem kompatibilitási móddal lehet játszani. Szvsz nem érdemes a gyári CD-vel vacakolni, mert mindig a legfrissebb drivert ajánlatos feltenni, főleg hogy egy félkész rendszerről van szó(igaz már RC).
4.) Megéri, én elsődleges oprendszerként használom, nagyon stabil és gyors, ráadásul funkcionalitásban se kutya
-
muveszur
addikt
Hát én most bizonytalan vagyok, hogy tegyem e fel... Olyan jó ez az angol...
Ha feltettem akor lehet majd választani hogy melyik nyelvet akarom használni?
És Ti, fórumozók mit fogtok tenni, mert nagyon nem szeretném, hogy ha magyart használok és angolul írjátok nekem hogy mit hogyen kell nem találom, mert el lett cseszve a fordítás. -
muveszur
addikt
válasz
C.Brigante #16142 üzenetére
Nekem 4 GB-ból 1,3-at foglal, ugy, hogy megy a nod32 és a messenger....
De én azt se bánnám ha 3 GB-ot foglalna, ha minden villámgyorsan megjelenik, és ha kell, azonnal feszabadít helyet, a lényeg, hogy jó legyen a memóriakezelése. -
muveszur
addikt
Az Eset Smart Security és a Windows Defender ugyanazon feladatot is állátják, állítja az Action Center... Arra következtett, hogy lassulást okozhat. Melyik lőjem ki, vagy maradhat igy?
-
muveszur
addikt
NOD32 feltéve, egyenlőre úgy tűnik, hogy tökéletesen müködik.
-
muveszur
addikt
Szép estét mindenkinek!
Tudtok egy fasza vírusirtót windows alá? Ami tökéletesen üzemel... -
muveszur
addikt
A helyzet az, hogy a 7048-ra feltett vga driver, ami ugyanaz ami most a legfrissebb az intel oldalán, nagyon ratyi volt. Kb félóránként elment a kép, és kiírta, hogy a driver alaphelyzetbe állította magát. Igaz, akkor nem kompatibilitási módban raktam fel. Most meg félek, hogy megint szar lesz, mert most a 7100 beépített driverével nincs leállás, így nagyon faszán működik, csak kicsit bonyolultabb elérni a funkciókat a windows-sal. Mit tanácsolsz, tegyem fel amit mondtál?
-
muveszur
addikt
Sziasztok!
Felraktam a Win 7 RC X64-t(ha az 7100-as az) előtte 7048-as volt. Minden nagyon fasza, ez az első olyan rendszer(microsoft) ami tényleg nagyon ott van. Gyors, stabil, és minden megvan benne, br ezt ti is tudjátok.
Azért 1-2 kisebb probléma akadt:
-VLC-vel néztem egy filmet az LDC Tv-men a notiról... A másik monitoron ekkor a fél képernyő fekete lett, ikonok nélkül. Csak egy kijelentkezés oldotta meg a problémát.
-Szintén filmnézés alatt az ablakok képe szétesett, szintén kijelentkezés oldott meg mindent.
-Intel GMA 4500m integrált videokari van a notimba. Gondoltam leszedek hozzá drivert, de az intel oldalán régebbi van fenn, mint amit a Win 7 telepitett. Ez hogy lehet?
Köszi! -
muveszur
addikt
Sziasztok! Komoly problémám jelentkezett:
Van egy laptopon, ezt HDMI-vel kötöm össze a TV-mel. Windows 7 64-bites rendszert használok, rendszergazda felhasználóval. A gond a következő: A HDMI kábelen rosszul jön át a nativ felbontás, amit a rendszer egy EDID nevű registry kulcsban tárol el. Elkészítettem a helyes EDID-et is, a régit sikerült kitörölnöm, de az új kulcsot nemtudom hozzáadni, mert azt irja, hogy nincs jogosultságom hozzá, akkor sem, ha rendszergazdaként teszem ezt.
Kérdésem, hogyan lehetne hozzáadni a .reg filet?
Segítségeteket nagyon köszönöm!
Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Dell notebook topic
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Formula-1
- Hardcore café
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest