- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
geprombolo #25818 üzenetére
Támogatja a VGA-d a directx9-et?
Ha nem, akkor byebye Aero.
Ha támogatja, és a megfelelő driver van fent (tehát megfelelően működik a hardver), valamint a Windows Experience Index sem jelez fura eredményt (pl. 1.0-át), akkor a desktopon jobbklikk után a personalize ablakban ott figyelnek az "Aero Themes" lehetőségek (persze egyedileg is beállíthatod, amit akarsz). -
fatal`
titán
válasz
geprombolo #25709 üzenetére
Szerintem teljesen érthető, hogy tőled van a kalózverziós téma, és mycsotól a honosítás. A creative cuccok meg Csabee-tól.
Csak egy ajánlat, szerintem rajtam kívül sokan vissza fogják állítani a régi tálcát, így nem árt, ha benne lenne az első hsz-ben, itt írtam le részletesen hogy hogyan kell beállítani a régi quick launchot:
Ezen kívül át kell még állítani az ikonok méretét és a tálca gombjait: jobb klikk a tálcán->properties->use small icons pipa be és taskbar buttons->never combine
Aktív témák
- HP szerverek áron alul
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest