Aktív témák
-
labuwx
tag
válasz
Core2duo6600 #45727 üzenetére
Ezer köszönet.
Ui.: Azért ennyi próbálkozás után nem illik ilyen egyszerű megoldással előállni..
-
labuwx
tag
Sziasztok!
A gpedit.msc-ben eltávolítottam az órát a tálcáról, de most hiába állítottam mindent vissza nem jelent meg újra.
A visszaállításba szeretném a segítségeteket kérni. -
labuwx
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy mi a különbség
windows 7 7260 x64fre.win7_rtm.090612-2110.client_en-us.ultimate.iso és
windows 7 7260_x64 fre.win7_rtm.090613-2110.client_en-us.ultimate-Reload.iso között?
Elvileg a második 1 nappal későbbi. Az a 2110 este 9 óra 10 percet jelent?, mert akkor második elég fake-snek tűnik. -
labuwx
tag
Sziasztok!
Legyetek szívesek megmondani a 7100 64bit dvd cimkéjét. -
labuwx
tag
Sziasztok!
Szerintetek meg lehet valahogy csinálni, hogy a 7100-hoz való osx mód menjen a 7201-en? -
labuwx
tag
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani, hogy 7201-ben hogyan jutok el
ide?
Mert a "control userpassworsd2" parancsra nem csinál semmit. -
labuwx
tag
válasz
Cola111 #24384 üzenetére
Semmi, csak szeretek próbálgatni.
@Promisz: Elő is fizettél a TechNET-re vagy csak beregeltél? Mert az új buildeket csak az előfizetők kapják meg.
Egy szerintem elég sokat emlegetett kérés: van arra valami lehetőség, hogy teljesen hozzáférjek a Rendszermappákhoz és fájlokhoz?
-
labuwx
tag
Sziasztok!
Valaki legyen szíves feltölteni a x64-es 7100-ból a rasdial.exe-t mert a 7137-ben elfelejti az adsl jelszót és user + mindig dc-t csinál.
Előre is köszönöm. -
labuwx
tag
Sziasztok!
Win 7 x64 b7100/7137-nél is jelentkezik a probléma: A MS Flight simulator és Gears of War telepítése végén ilyen hibaüzenetet kapok: "0x80040707. Description: DLLfunction call crashed: Dsetup. DirectXSetupA. Setup will now terminate". Keresgéltem a neten és másnak ez a hiba(nem csak ezeknél a játékoknál) nem csak win7-nél jelentkezik, de nekem másik oppal(xp, vista) megy rendesen.
A segítséget előre is köszönöm.UI.: A legfrissebb dx 9,10,11 van fenn.
-
labuwx
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a 7100-asban hányas IIS van? -
labuwx
tag
Sziasztok!
Abban szeretném segítségeteket kérni, hogy van egy SoundBlaster Audigy hangkarim, de a kontrol progi semmiért sem hajlandó elindulni. Ez azért lenne fontos mert csak így lehet egy kis életet lehelni a basszusba.
A segítséget előre is köszönöm! -
labuwx
tag
Sziasztok!
Valaki nem tudja véletlenül, hogy hogyan lehet felrakni az AeroBar-t 64-es win 7-re? -
labuwx
tag
Sziasztok!
Feltelepítettem a COD5-t, de indítás után kb 5mp után hirtelen eltűnik a kép(tiszta fekete). Olvastam, hogy voltak gondok a videókkal de ha kiütöm a videókat akk. bejön a menü, de szintén elmegy a kép. 64 bites win 7-en van csak ez a gond, szintén 64 bites Vistán hiba nélkül megy. Várom válaszotokat. -
labuwx
tag
Én VirtualCloneDrive-ot használok és tökéletesen működik.
-
labuwx
tag
válasz
BigBadPlaYeR #6842 üzenetére
Ez volt a gond a dramscene telepítővel is. Ha egyfájlos a cucc akkor általában működik, hogy az exe-t ráhúzod a winrar ikonra és kicsomagolod, ha meg cd-s telepítő akkor tippelgetsz, hogy melyik exe közvetlenül a telepő.
-
labuwx
tag
Ha valakinek van 64 bites 7000 win 7-e megkérném, hogy töltösön fel pár fájlt:
\windows\system32\themcpl.dll
\windows\system32\en-US\themecpl.dll.mui
A segítséget előre is köszönöm! -
labuwx
tag
Játszadoztam a dream scene telepítésével mert hiába indítottam adminként az exe-t nem akart működni ezért leszedtem a fájlokat és live linuxxal lecseréltem, így ott tartok hogy ha asztal-->jobb klikk-->personalize hibaüzi: "the page failed to load". Amúgy most már tudom, hogy kell felrakni, csak előzőleg olyan fájlokat is lecseréltem amit nem is kellene.
-
labuwx
tag
Meg tudnátok mondani, hogy honnan lehet megszerezni pár eredeti rendszerfájlt?
-
labuwx
tag
Sziasztok!
7022-esből létezik 64 bites?
Aktív témák
- Formula-1
- Viccrovat
- Windows 10
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mercedes topic
- ZIDOO médialejátszók
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- További aktív témák...
- G.SKILL Aegis DDR4 3000MHz memória, hihetetlen áron!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Vadiúj SSD-k!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest