- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- LG LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAM topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
VeryByte
őstag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Domain controller legyen virtuális gép, én szeretem, ha a fizikai gép is tartományban van, de ez felvet problémákat, mivel ha csak 1 tartományvezérlőd van és az a fizikai gépen virtualizált, akkor a fizikai gép újraindulásakor nem fogja megtalálni a tartomány vezérlőt (DNS, DHCP, stb) és nyilvános hálózatba fogja kapcsolni a fizikai gépet. (Persze utána egy letiltás/engedélyezés rendbe teszi, de addig távolról nem fogod elérni a tartomány vezérlődet, ha a tűzfal be van kapcsolva.)
Ízlés kérdése, hogy ezt ki hogyan oldja meg, nálunk 2 virtualizációs hoszt van 1-1 dc-val, az, hogy mindkettő leálljon eléggé ritka - szünetmentes, generátor, stb. Így nekem jó a fentebbi megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- LG LCD és LED TV-k
- LEGO klub
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Yettel topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAM topik
- További aktív témák...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPhone 11 64GB Black használt 100% akku 6 hónap garancia
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Bomba ár! HP Elite X2 G4 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest