Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyb001
senior tag
válasz
CsodaPOK #699 üzenetére
Egyetem, Biztonság és védelem a számítástechnikában: féléves beadandó feladat.
Windows szerver 2012r2 telepítése, arra tanúsítványkiadó szolgáltatás beüzemelése és használata tetszőleges e-mail kliensben.
Még most látom először win szervert, de egy este guglizás után szerintem már biztos hogy az Active Directory
Certificate Services ről van szó. -
Gyb001
senior tag
Sziasztok. Ugye a tanúsítványkiadó ugyanaz mint a tanúsítványkiszolgáló?
-
Fex
tag
válasz
Dexter-2000 #693 üzenetére
Ha a második szervert előlépteted tartományvezérlőnek az nem elég? A szinkronizáció automatikus...
-
Dexter-2000
őstag
sziasztok
2 db szerver között szeretném megoldani az AD szinkronizációját, ha az egyik kiesne akkor a másik a helyére léphessen.ezt hogyan lehetne legegyszerűbben kivitelezni? esetleg ha van valami leírás róla az is jó.
köszi előre is -
VeryByte
őstag
válasz
kraftxld #691 üzenetére
Alapból nem a belépéssel van a gond.
A gond ott van, hogy elindul a Hyper-V host és a hálózati kártyája pedig public network lesz az NLA miatt (aki ezt az egész NLA-t kitalálta azt azért csókoltatom), és mivel a firewall be van kapcsolva, ezért kicsit mókás a DC elérése.
Utána Hyper-V host-on kártya letilt és újra engedélyez és utána már működik, csak addig mókás a történet. És ezt ugye csak konzolról tudod megcsinálni.Holnap pont lesz egy ilyen mókám, mert lesz tervezett áramszünetünk. :-(
-
ZohanKAA
csendes tag
Sziasztok!
A főnököm otthoni gépére szeretném felcsatolni a céges hálózati meghajtót. Az acc/passwd beírása után, azt írja, hogy hibás. Belső hálózaton ugyan ezzel az acc/passwd párossal, azonnal megy a mapping. 100% hogy nem hibásan írtam kb kb 70edjére már. És látja is a megosztást, mivel kéri a hitelesítő adatokat.
Mi lehet a probléma?Előre is köszönöm a segítséget!
-
VeryByte
őstag
Miért nem?
Nálam kb. így működik.
Két Hyper-V host, mindegyiken egy-egy DC, virtualizáltan, mindkettőn DNS és DHCP (a DHCP failover.ben), a gateway meg a Sonicwall NSA2600-as router.
Gurul szépen, ahogy kell.Egy bajom van, ha áramszünet miatt mindkét Hyper-V host leáll.
Ez miatt jó lenne egy harmadik, fizikai DC, ami elsőként indulna, utána már menne minden szépen, de mivel annyira ritkán van ilyen, nem biztos, hogy megéri azt állandóan futtatni. -
llacee
őstag
Sziasztok!
Kisvállalati környezetben van két 2012 R2 host, egy-egy virtuál DC-vel és a Host1-en egy virtuál Adatbázis és file szerverrel, ami replikál a Host2-re.
Eddig egy Cisco Router Dhcp-zett, de a router meg hibásodásának ki küszöbölésére, érdemes lenne a két virtuál DC-re DHCP szerepkört tenni?
Igy ha kiesne a router nem lesz net, de a kliensek és a DB futna.Köszönöm!
-
DS39
nagyúr
ha be van állítva hogy települjön egy msi a klienseknél automatikusan, azt kliens oldalról (local admin joggal) le lehet tiltani? (valamelyik szolgáltatás letiltásával pl.)
-
M3kk
őstag
Hello,
Adott a kovetkezo "setup":
- adott ket darab Windows 2012 R2 ket kulonbozo helyen (Kulon GW, kulon IP, stb.).
- mind a ket serveren fut Hyper-V alatt tovabbi 2 Windows 2012 R2, az egyik IIS a masik az IIS siteoknak a DB servere (MS SQL).Az lenne a keres, ha egyaltalan lehetseges: Real-time failover a ket "munkapont" kozott. Mondjuk az egyik van a DC1-ben (Datacenter), a masik a DC2 ben. Ha a DC1 nel valami oknal fogva leall az internet, a server, vagy valami oknal fogva nem elerheto, akkor a DC1 szerepet atvegye par masodperc kieses utan a DC2.
Ehhez gondolom kell eloszor is egy VPN kapcsolat a ket DC kozott, tovabba failover a ket Hyper-V alatt futo serverek kozott is (IIS illetve SQL).
Mit tudtok tanacsolni ez ugyben?
MInden tippet, tanacsot szivesen fogadok, ez lesz az elso, hogy ilyen tipusu feladatot kell vegrehajtsak.
Koszonom.
-
Atilla001
senior tag
válasz
kraftxld #669 üzenetére
Köszönöm a választ, így utólag. A servert le kell állítani végleg.
Lehetséges domainba beléptetett gép felhasználói fiókot áttenni helyi fióknak?
Kiléptetem a gépet domain-ból és az addigi fiókot helyi fiókra váltani, másolni.van ilyen lehetőség?
Nagyon köszönöm a segítséget!!
-
kraftxld
félisten
-
bambano
titán
üdv
windows szerver kellene a cégnek. az alapvető kérdés, hogy vegyenek w2k12-t és nyugodjanak bele, vagy rakjanak fel w2k16 tp4-et és amikor megjelenik, vegyenek és upgradeljenek? gyakorlatilag egy könyvelő szoftver futna rajta 4 klienssel, más alig. lehet tudni, mikor jelenik meg a w2k16? esetleg lesz ingyenes upgrade lehetőség 12-ről?
kösz
-
Atilla001
senior tag
Üdv!
Nekem is egy rövid kérdésem lenne. Adott egy M Server 2011 Essential
HP ProLiant ML110 Generation 6 (G6) fölött fut. 2 HDD az alaplapi RAID vezérlőre kötve.
Hogyan tudnám a SMART illetve HDD állapotot lekérni, illetve ezt monitorozni. Általam ismert programok nem ismerik fel vagy nem tudnak ilyen adatot lekérni a lemez állapotáról. (gondolom a vezérlő miatt)
Egy élesben futó szerver, amit csak nagyon rövid időre lehetne leállítani. Nem ismerem az előéletét de tudnom kellene a továbblépéshez a HDD-k állapotát.Köszönöm a türelmet!
-
csusza`
senior tag
Sziasztok!
Egy másik topicban kezdtem az érdeklődést, mert egy cégnél Windows Server csere erősen javallott már.
Előre bocsátom, hogy Server téren nem vagyok nagy ász, szinte semmit nem tudok róluk, viszont most kicsit bele kell mélyednem a dolgokba - elég csak felszínesen, legalábbis amennyire jelenleg szükség van.
Van egy kb. 10 éve üzemelő, szervernek kinevezett Pentium D 3.00 GHz procival és 2 GB RAM-mal üzemeltetett gép - igen, ez a szerver.Ja igen, Windows Server 2003-al.
Fut rajta egy SQL szerver, illetve egy Firebird szerver, meg még pár dolog. Nagyjából 20 felhasználót (mondjunk inkább gépet) szolgál ki.
Már csak a kora miatt is cserére ajánlottam a szervert, ami nagyjából fél éve múlva fog realizálódni...
Lehet, rossz helyen kezdtem az érdeklődést, egy szerverépítős topicban, de első körben egy DELL T20 mikroszervert néztem ki G3220 Pentium procival, 4 GB RAM-mal, 2db 1TB HDD-vel. A Pentium processzor miatt gyorsan le is beszéltek erről, szóval inkább egy HP ML10-el kezdtem szemezni Xeon E3-1220v3-al, 8GB RAM-mal 2x1TB HDD-vel.
Felmerült a kérdés, hogy ugye milyen oprendszer legyen, a W8.1/10 Pro-ról is lebeszéltek.
A következő a lényeg: ezen a gépen leginkább megosztott mappák vannak, amiknek az adatbázisához kapcsolódnak a felhasználók - gép induláskor felcsatolják a hálózati meghajtót, ami a szerverre mutat. Nagyjából 4 mappa van megosztva, 2 db adatbázis fut - az előbb említett SQL és a Firebird.Kérdés 1: indokolt-e a Windows Server 2012 jelen esetben? Ha igen, milyen gép illene alá?
Kérdés 2: kissé elvesztem itt a licenszelés témában is - Foundation 15 felhasználós, vásárolható 5-ös eszköz-, illetve felhasználó bővítő csomagocska hozzá. Nagyjából 20 gép van, ha minden jól megy, nem lesz több, mint 10 felhasználó - aki a megosztott mappákat felcsatolja. Most akkor mit is kell nézni? A kapcsolódó számítógépek, vagy felhasználók számát? Mert akkor az alapcsomag is bőven elég lenne.Előre is köszönöm és nézzétek el, ha nagy baromságokat kérdeztem, de tényleg nem vagyok otthon szerver témában.
Üdv!
-
Snoop-y
veterán
Oke megoldottam. Bar szeretek magammal beszelgetni azert alljon itt a megoldas is hatha tudja mas is hasznalni
Eloszor is rohadjon meg a befotje annak aki ilyen semmitmondo hibauzenetet kreal (semmi konkretum nincsen a neten hogy ez mire vonatkozhat ) mas beallitas kapcsan a fentebb emlitett hibauzenet okozoja altalaban a tuzfal szabalyoknal keresendo magyarul az adott service nem bir kommunikalni igy az altala triggerelt beallitas modositas nem tud megtortenni.
naszoval WORK FOLDERS
Hasznaljuk a work folder beallitasnal az AD-t kenyszeritve a klienst hogy hozza letre a WF kapcsolatot a szerverrel. ha nem igy teszunk es valami hibat tapasztalunk a kezi beallitasnal akkor a fenti uzenetet kapjuk ami nem segit a hibakeresesben.
AD:
User configuration > Administrative templates> Windows components > Work Folders
Specify Work Folders settingsGpupdate /force utan a kliensben letrejon a beallitas. Amennyiben valamilyen hiba miatt a Sync nem mukodik a kliensben a work folders beallitasokban lathatjuk miert nem sikerul:
pl hianyzo policy (folder encryption vagy screen lock policy hiba )Kar hogy nincs vallonveregetos smiley
-
Snoop-y
veterán
Work folder beallitasnal az alabbi hibat kapom a kliensen:
There are no more endpoints available from the endpoint mapper
(0x800706d9)Valakinek valamilyen otlet hogy mit kene megnezni? ( Windows tuzfal kikapcsolva )
-
Flow
senior tag
Hali!
Kicsit valószínűleg off-topik, ha nagyon rossz helyen kérdezem, akkor megköszönnék egy releváns topikot! Ha mégis jó helyen járok, akkor megkérdezném, hogy melyik piacképes Win Server 2012 tanfolyamo(ka)t ajánlanátok? Van esetleg valami tapasztalat oktatással foglalkozó cégekkel kapcsolatban? Köszi! -
-
croixleur
csendes tag
Sziasztok
Lenne egy amatőr kérdésem. Mivel ugye a TMG nem támogatja a 2012-t akkor mi van helyette? Próbáltam keresni valami alternatívát de nem találtam. Tudna valaki segíteni benne?
-
Snoop-y
veterán
Sziasztok van egy uj kerdesem is
Veeam backup van rauszitva egy VM-ben csucsulo 2008-ra.
A veeam egy win2012R2-n fut es az alabbi hibat produkalja:
Error: The drive cannot find the sector requested. Failed to flush file buffers.
Google ezt talalja meg de en nem vagyok benne biztos hogy ez ugyanaz a hiba.
Egyreszt a win2012 ujratelepites elott lefutott ez a backup normalisan
Masreszt dedup nincs is engedelyezve.Valaki talalkozott mar hasonloval?
-
batagy
őstag
Sziasztok!
Windows 2012 R2 szerveren kellene memória használatot logolni.
Arra már rájöttem hogy a "perfmon.msc" programot lehet használni, és a loggoláshoz "Data collector set"-et kell beállítani (ez angol nyelvű windows). De melyik performance countereket érdemes bekapcsolni?Pl:?
Memory/Available Mbytes
Memory/Pages reads/sec
Memory/Pages Input/secIgazából annyi elég lenne hogy szumma mennyi memória van használva. Ilyen számlálót nem találtam , csak az inverzét, a felhasználható memóriát (Available Mbytes). Ez jó?
Kösz!
-
Snoop-y
veterán
Sziasztok,
Valaki esetleg hasznal sajat maga epitett smartcard rendszert?
Erdekelnenek a tapasztalatok.
Milyen olvasot/irot es milyen kartyat erdemes hasznalni hozza?
Jelenleg van egy Omnikey 3021-es olvasom de nem tudom hogy ezzel peldaul lehet e irni is a kartyat.
Az hogy a neten az olvaso leirasaban nincs benne az iras kb nem is jelent semmit mert masik modellhez sincs odairva hogy tud irni aztan meg megis( szoval ha nem muszaly nem vennek 3x ennyiert olvasot )
Itthon szeretnem megcsinalni a beleptetest szoval semmi komoly tervem nincs vele egyszeruen csak erdekel a dolog
-
-
Nokedli92
aktív tag
Sziasztok!
Mint kezdő Windows szerveres, elkezdtem vele "ismerkedni", de sajnos elakadtam.
Szóval, az a helyzet hogy van egy két hálókártyás gép, amin egy Win szerver 2012 R2 fut.
Azt szeretném megoldani hogy az egyik hálókártyát az inviteltől kapott modemmel kötöm össze és a másik hálókához csatolnék egy switch-et és arra még egy Access pointot. A problémám ott kezdődött hogy a szolgáltató modemén semmit sem tudok állítani.
A kapcsolat típusa PPPoE.
Hogyan tudom ezt beállítani?
Sok fórumot olvasgattam, és nézegettem pár youtube videót, de nem tudtam megoldani a problémán.
A megoldás kulcsa legjobb tudomásom szerint az Routing and Remote Access (RRAS) itt végig mentem a varázslón, de nem akar csatlakozni a modemhez.Előre is köszönöm a válaszotok!
Üdv, Csaba
-
Immy
őstag
-
Immy
őstag
Sziasztok!
Tudtok bármilyen egyszerű módszert arra, hogyan tudom kiszedni/kimásolni egy külső fájlba a group policy beállításoknál a lehetséges felsorolásokat beállítással, leírással és értékkel együtt?
Páldául a fenti képen a "Security" mappából kiszedi az almappábban lévő beállításokat is és a hozzájuk tarozó leírást is.Üdv:
Immy -
M3kk
őstag
Szia,
koszi. Gondolhatod, hogy "guglizes" es szamtalan probalgatas utan jottem csak ide segitseget kerni?
Az IIS site be van love, mukodik, ahogy kell, ahol eladtam:
- Core bol nem tudtam a Failover -t engedelyezni,
- ha valahogy engedelyezem is, akkor hogy managelem?Illetve, hogy van-e mas megoldasra otletetek?
-
M3kk
őstag
Hello,
lenne egy olyan bajom, hogy (megprobalom a leheto leg erthetobben leirni
:
Kell csinaljak egy IIS failovert.. Arra gondoltam, hogy W 2K2 R2 Core -val megnyomatom a dolgot..
Felraktam a 2 OS -t, beconfoltam a IIS -t, stb, az egyiken, viszont, a failover beallitasnal elakadtam.. probaltam a Core -t atrakni GUI -s ra, de ott is mind errorokat dobalt (Core to GUI, Filover beallit, majd vissza Core, igy akartam).
Tudnatok segiteni, esetleg valami mas megoldas? Igazabol egy licensing serverrol van szo, IIS alatt es ennek kellene egy failoveres megoldas.
Koszonom
.
-
Nokedli92
aktív tag
válasz
kraftxld #631 üzenetére
Szia!
ASUS Ac68u routerem van gyári firmware-vel. De ha a tomato vagy bármelyik egyéb firmware ezt a módot tudja akkor át teszem.
Hol tudom megnézni hogy tudja-e?
Megnéztem a linkeket, de elég nehézkes az értelmezése. Esetleg röviden velő mondatokban le tudnád írni hogy mire is való az-az option 66-67?
-
Nokedli92
aktív tag
Sziasztok!
Windows Server 2012 R2 szerveremen fut egy WDS szolgáltatás. Az lenne a kérdésem vele kapcsolatban, hogy megoldhatom-e úgy a dolgot hogy a router DHCP szerverét használja?
Jelenleg, az a helyzet hogy mikor a kliens gép be bootol hálózatról UEFI akkor megkapja a választ a szervertől, és be is töltődik a boot.wim fájl, de utána a windows 10 telepítő kiírja hogy a "A telepítő elindul" akkor ott megáll, és 1 perc után kiírja hogy:"WdsClient. Hiba történt az IP-cím DHCP-kiszolgálóról történő lekérdezése során. Ellenőrizze, hogy létezik-e működő DHCP-kiszolgáló ezen a hálózati szegmensben."
Nézegetem a fórumokat, és a leírásokat de sajnos nem nagyon találtam meg erre a problémámra a választ.
Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv,
-
donatel
tag
Hali!
Van egy virtuális kis hálózatom vmware workstation-ban, a következők szerint:
1. Fő szerver: Server 2008R2 Core ,amelyre telepítve van: AD, DNS, DHCP
2. Második szerver: Server 2008R2 ,amelyre telepítve van: Fájlszerver, Webszerver
3. Desktop 1: Windows 7 amelyre felraktam a Remote Server Admininstration ToolsA desktopon lévő Kiszolgálókezelővel rácsatlakozom a fő szerverre és az AD users and computers-ben a felhesználónál be szeretném állítani hogy csatlakoztasson fel egy meghajtót a felhasználó nevével amely a második szerver egy mappájára mutat. Ezt a felhasználó Profil fülén meg is tettem:
Meghajtóbetűjel: H Csatlakozott mappa: \\server-2\workers\%username%
A következő hibát írja ki:
A kezdőmappa nem hozható létre a következő okból: A hálózatnév nem találhatóMi lehet a gond?
Korábban azt már megcsináltam, hogy a csoportházidrendben a felhasználók dokumentum mappáját át irányítottam egy users documents nevű mappába (Felhasználó konfigurációja / Windows beállításai / Mappa átirányítás / Dokumentumok -> Tulajdonságok).
Bocsi most vettem érszre hogy nem jó helyre írtam!
-
dkaro
őstag
Van lehetőség arra, hogy nem local admin user is képes legyen átvenni egy RDS szerveren, egy sessiont?
A munkamenetgazda-kiszolgáló konfigurálásnál hiába adok egy csoportnak távvezérlési jogot, csak akkor működik ha bele teszem a local admin csoportba is. -
ielektros
senior tag
Ahh nem olyan ordongos.
DISM /online /Get-CurrentEdition
DISM /online /Get-TargetEditions
DISM /online /Set-Edition:ServerDatacenter /AcceptEula /ProductKey:XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXXIgy siman aktivaltam az angol Evaluationt Datacentert German korabban mar hasznalt (sajat es hivatalos nem VL) kulccsal. De, hogy ez miert nem sikerult nekem 3 nap alatt. Mindig csak pocsoltem vele valamit aztan hagytam. Most meg amikor hazaertem pikk pakk osszeallt.
-
ielektros
senior tag
Sziasztok. Van valakinek otlete azzal kapcsolatban, hogy egy WS2012R2 German key-el, hogyan tudom aktivalni a telepitett WS2012R2 angol evaluation verziot? MS csak 17-ig volt en meg jo lenne ha reggelre vegezni tudnek.
-
L4mie
veterán
Sziaszot,
Ha jól tudom, ha veszünk egy új szervert ahhoz lehet "akciósan" oprendszert venni, HP, DELL etc.
Ezek hogy működnek, mennyibe fájnak,Csak új szerverhez csak új windows server 2012-re gondoltam.
-
dkaro
őstag
Jót beszélgetek magammal, de leírom hátha más is belefut ebbe.
A legegyszerűbb megoldásnak egy custom MMC konzol tűnik. -
dkaro
őstag
No megint én a lenti kérdéshez egy kis plusszal. Azt találtam, hogy elvileg az elegáns megoldás a List Object Mode bekapcsolása.
Nem szívesen piszkálom az AD default jogosultságait ezért kérdezném, hogy ez valóban minden kockázat nélkül elvégezhető művelet és megfelel az én célomnak? -
dkaro
őstag
Sziasztok!
AD-ban bizonyos OU-k kezelését, hozzáférését szeretném delegálni usereknek.
Alapértelmezetten a Hitelesített felhasználóknak liistázási olvasási joga van a teljes AD-ra.
Hogy kell "szépen" megcsinálni, hogy ha egy usernek RSAT-al hozzáférést adok egy OU-hoz akkor csak azt az OU-t és objektumait lássa mást ne? -
L4mie
veterán
Sziasztok,
Revit servert szeretnénk futtatni, sajnos a mostani szerverünkön csak SBS 2003 van amit támogatás hiánya ellenére még nem szeretnénk lecserélni, mert tartományvezérlésnek, fileszervernek megfelel, redundancia etc. mi igényeink szerint megoldva, szóval egy relatív jól működő dolog.
De a revit szervernek legalább Windows server 2008 de inkább 2012 kellene + felhasználók meg mindenféle tartományok nélkül, anno tesztként megpróbáltam PC re telepíteni, hát-hát nem tetszett neki a dolog.
Kérdésem, hogy mi a minimum hardverigénye, hogy értelmesen fusson, csak egy alkalmazásra lenne használva a fent említett revit serverre. látom hogy lehet kapni használt újabb szervereket relatíve olcsón.
Nekünk most egy G5 proliant ML350 ünk van.bocsánat eléggé laikus vagyok a témában
-
takyka77
tag
Üdv!
W2003 kérdés előre is bocsánat, de itt hátha hamarabb kapok választ.Van egy szerverünk amin W2003 Server fut, úgy néz ki, hogy haldoklik benne a winchester, ha letükrözöm a partíciót és egy új winchestert beleteszek a gépbe, majd visszaállítom a lemezképet, akkor működhet a rendszer továbbra is, mint ha semmi nem történt volna?
-
ZohanKAA
csendes tag
Hali!
Azt hogyan lehet megoldani hogy a userek redirected foldereit a tartományi rendszergazdák is megtudják nézni?
Anélkül hogy a userek jogai bármiben is változnának.Előre is köszi a helpet!
-
DopeBob
addikt
válasz
kraftxld #615 üzenetére
Egy ugyan ilyen kliens gép van nálunk is, de én már feladatam, megy a kukába, jobb ötletem nincs. Publicra váltott ez is, de teljes ujratelepítés után is kb 2 napig volt csak jó, és megint public-ra váltott (így a tűzfalszabályok már nem jók). Tök ugyan ilyen gépekből, image-ból van még egy csomó, csak az egy egy csinálja... másik driver, hálókábel, másik switchport, egyszerűen semmi nem segít.
-
RogerP
csendes tag
Sziasztok!
Van egy néhány gépes rendszerem domainben, amiben Windows 2012 R2 szerverek futnak. Az egyik gép (VMware vCenter Server) valamilyen oknál fogva a boololásnál nem ismeri fel, hogy a domain hálózatban van, és alapértelmezettként Public hálózatot ismer fel.
Ha az Network Location Awareness szervízt újraindítom, akkor megtalálja a helyét.Vajon mi okozhatja ezt a problémát és hogy lehetne megoldani, hogy a boot után egyből megtalálja a domaint?
-
dkaro
őstag
Oké, természetesen 2 napja keresem a megoldást és a posztolás után 5 perccel megtaláltam.
A mappa létrehozásánál, be kell pipálni, hogy "Futtatás a bejelenetkezett felhasználó biztonsági környezetében".
Hátha valaki futott még bele ilyen hibába. -
dkaro
őstag
Megint kérdeznék.
GPO-val létrehozok minden usernek egy mappát az egyik meghajtón az RDP szerverünkön.
Az a problémám, hogy alapértelmezetten a létrehozott mappán 4 jog öröklődik. Létrehozó tulajdonos, Rendszergazdák, Tartományi rendszergazdák és System mindegyik full joggal. A probléma, hogy létrehozott felhasználói mappákon a tulajdonos a System lesz nem a User így nincs rá joga.
Hogy lehetne beállítani, hogy a User kapjon hozzá jogot? -
fkenny
senior tag
Sziasztok!
Elöljáróban szeretnék elnézést kérni, ha a kérdésem egy óriásian nagy b@romság.
Nos. Adott egy Windows Server 2012 melyen telepítve van a WSUS szolgáltattatás. A kérdésem az volna, hogy meg lehet e azt oldani hogy az adott gép ne legyen tartományba léptetve a frissítések helyi szerverről való telepítése miatt. (Szörnyen lassú internetkapcsolatunk van. Többféle win verzióval rendelkeznek az ügyfelek melyeknek alkalomadtán a gépét frissíteni kellene. Valami olyan megoldás kellene ami ha egy hálózaton van a két gép a kliensgépen egy parancsfájl futtatásával el lehetne kezdeni a frissítést a helyi szerverről.
Megoldható ez?
Válaszotok előre is köszönöm!
-
balaaa88
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest