Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Octopus21
aktív tag
Sziasztok!
Windows Server Backup-al kapcsolatban szeretnék segítséget kérni. Eddig egy külső vinyóra ment a mentés, ami incremental, a teljes rendszerről meg minden meghajtóról. Most rákötöttem mégegy külső vinyót a serverre, mert szeretném ha több helyen meglenne a mentés. Beállítaottam, hogy mindkét vinyóra mentsen, de a dátum alapján csak az egyikre mentett (az újabbra), a régin meg meghagyta az utsó mentést. Hogy lehet elérni, hogy mindkét vinyóra mentsen? Minden nap ment este 10kor, és a destination résznél mindkét vinyó meg van adva.
Sürgős lenne!
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- PlayStation 5
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen házat vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED monitor topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest