Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• _NCT

addikt

Sziasztok!

Szeretném VmWare Workstation virtuális gépeinek teljesítményét megnövelni, mert szerencsétlen gépek olyan lassúak, hogy nem igaz. Jelenleg 4GB RAM van host gépen, még 4-et vagy 8-at mellévágok. Régebben volt 6 GB RAM a gépben, viszont hiába adtam 1-1 virtuális gépnek (pl. Server 2k8 ami egy mezei DC) 2GB RAM-ot, ugyanúgy lassú volt mint a dög. Arra rájöttem, h valószínű kevés neki az 1TB-os vinyó teljesítménye (Samsung Spinpoint F1 103SJ), és volt egy szutyok 80GB-os HDD, arra tettem át, valamivel gyorsabbak lettek, de így sem a legjobb (igen, annak még rosszabbak az írás/olvasási értékei, de abból élek amiből lehet :P )

Van értelme az 1TB-os Spinpoint mellé még1et venni és RAID 0 tömböt kialakítani, vagy vegyek egy 60 vagy 90 GB-os SSD-t? Úgy tervezem hogy a host gép oprendszerét SSD-re tenném, virtuális gépek pedig az 1TB-os vinyón külön partíción lennének. Vagy fordítva? Virtuális gépek SSD-n és a host meg menjen az 1TB-os vinyóról? Viszont a 60/90GB nem valami nagy....

Jelenleg 2 server (egy 2k8 DC és egy Exchange) valamint 1 kliens rendesen megeszi a 2 vinyót....

Új hozzászólás Aktív témák