Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- OLED monitor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Pánik a memóriapiacon
- 3D nyomtatás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kukcaman
senior tag
A kiszolgálón nem adminként akarok bejelentkezni, hanem egy csóringer felhasználóként amit csak én használok. Ha véletlenül valaki fizikailag is ott van a szervernél és éppen még be vagyok jelentkezve, akkor ne tudjon akárkinek akármilyen jogot adni. Szóval itt csak ez a cél.
Az internetet kellene lekapcsolni, és csak egy adott tanteremben (tanár user jogosultságnak gondoltam, hogy dolgozat alkalmával kinyomja a netet).
A bejelentkezésnél az alábbi hibaüzenet jelenik meg:
"You cannot lo on because the logon method you are using is not allowed on this computer. Please see your network administrator for more information". (úgy hangzik mintha a log on locallyt kellene beállítani.). AD US-en belül a SULI.HU erdőn belül az alapértelmezetten létező "USERS"-en hoztam létre a felhasználót.
De most reggel még bénáztam vele, és hozzáadtam az Admin csoporthoz, és be is engedett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest