Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
addikt
válasz
Macibook
üzenetére
GUI felületen keresztül Windows Server Backup-al indítom a backup-ot, ugye az megcsinálja a system state-et is ha kérem, így wbadmin-al nem szívok...
wbadmin-al ott próbáltam ügyeskedni, mikor behelyezed a w2k8 telepítőlemezt és a javításra nyomsz, majd lehet választani 3 opció közül. Az egyik a System Backup(ami mint írtam korábban sajna nem jött be), a 2. a memória vizsgálat, 3. pedig a cmd. Nos onnan indítanám wbadmin startsystemstaterecovery és megadni szépen a verzát ami kell neki pl 03/24/2011-13:28 vagy hasonló, ha server-ről indítom a wbadmin get versions parancsot, csodálatosan kilistázza az elérhető backup-okat, viszont ha gépindulásnál javítóból akarom csinálni, akkor semmit sem talál......Azért ragaszkodom ennyire a javítóhoz, mivel vannak rendszerfájlok, amiket kíndóz alól nem tud cserélni....
Igazából a System State visszaállításán nem is nagyon aggódnék, azt meg tudom csinálni Server Backup-al is ha IFM-ként indítom a recovery-t.... Nekem igazából avvan van gondom, ha konkrétan az egész C: partíciót kellene helyreállítani.... Hogy az image-et hogyan lehet elővarázsolni a repaire -résznél gép indulásnál

Új hozzászólás Aktív témák
- Ubuntu Linux
- Xbox Series X|S
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED monitor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 1 / 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- M1 iMac 2021 24" - 16GB RAM, 512 GB/ 1TB SSD 27% ÁFÁS
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest