- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
-
Lall
veterán
válasz Воланд #22004 üzenetére
Az nem MS Store volt, max egy bemutatóteremnek nevezett valami, amit soha sehol nem reklámoztak, meg lehetett nézni 2db WP-s készüléket és ha akartál vásárolhattál is aranyáron ezt-azt. A minap beszéltem épp erről egy MS-nél dolgozó barátommal, ebben a formában az a bolt nem is működhetett.
Kicsit más köntösben, jó marketinggel, fullos árukészlettel és elfogatható piaci árakkal, szerintem teljesen működőképes és rentábilis lehet. Kiderül...
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
catroot
veterán
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
pushalias
addikt
válasz catroot #22021 üzenetére
„In part, the ease of confusion between SkyDrive's cloud services and Sky's broadband services led the England and Wales High Court to rule in favor of Sky, which holds the the "Sky" trademark for matters of software and digital communications within the EU.”
Szóval a Metrós balhéhoz képest ez azért jóval megalapozottabb. Ellenben hat évig tartott nekik, mire rájöttek? LOL. Jó, a hat évből asszem 1 évig USA only volt a Live SkyDrive.
[ Szerkesztve ]
-
pushalias
addikt
válasz Psychonaut #22028 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe a holnapi cikkemet. Mondjuk mindig is a szerénység volt a legnagyobb erényem.
Na jó, egy kis teaser.
A company owns the rights to the word “Sky”? The world is getting messed up fast. What other words in the dictionary are trademarked?
They’ve existed since the 80s.
The sky has only existed for 33 years?
Seriously? Microsoft trademarked “windows”.
Sorry but you have to get Windows out of your house, it’s trademarked.
And what do you see through those windows? The sky. Therefore MS should win.
Ja, igen, és a cikk címe az lesz, hogy Lassan elnévtelenedik a Microsoft.
[ Szerkesztve ]
-
pushalias
addikt
Oh, my fucking god ... [link]
És ne feledjük: RichPOI.com - a teljesen független, bulvártól mentes, hír és vásárlói portál
[ Szerkesztve ]
-
catroot
veterán
Ez az fb új felülete elég fura így, de nem rossz.
na, és eltűnt a ticker.
[ Szerkesztve ]
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
veterán
-
Psychonaut
veterán
Értem én, srácok, hogy szaradroid, meg utáljuk a bulvármédiát, de a linkelt cikkel mi is a probléma egészen pontosan?
-
Lall
veterán
válasz Psychonaut #22041 üzenetére
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Lall
veterán
válasz Psychonaut #22043 üzenetére
-
Psychonaut
veterán
Nyilvánvalóan nem értettem, hogy mi a probléma a cikkel (komolyan!), ezért kérdeztem. Ha alátámasztjátok a véleményeteket, szívesen elfogadom, csak ezt most kicsit kákán a csomót dolognak érzem. Az meg szintén nem segít, hogy válasz helyett egy szmájlit biggyesztesz ide.
-
Lall
veterán
válasz Psychonaut #22045 üzenetére
Ha tényleg nem érted mi a probléma azzal, hogy a cikk szerint egy launchertől megtáltosodik, már-már hardverváltozáson megy át egy 3 éves androidos telefon, akkor nem tudok mit mondani. Szerintem is remek cikk.
-
-
veterán
-
Lall
veterán
válasz Psychonaut #22047 üzenetére
Nem igazán akarok ezügyben vitába szállni veled. Olvasgasd és fogadd meg a cikkíró tanácsait.
-
Psychonaut
veterán
Inkább írd le konkrétan, hogy mi a gondod a cikkel. Nem én írtam, nincs is Androidom, de hihetetlenül idegesít ez a felsőbbrendűségi tudat, ami néha itt a topikban uralkodik. Konstruktív kritika persze soha nincs, csak "haha, mekkora balfaszok ezek is" hozzáállás.
Annyit javasol mindösszesen a cikk, hogy cseréljük le a launchert, mert ettől érezhetően gyorsabb lesz a telefon. És ez nem vélemény, ez tény. Ebben semmi szakmaiatlanság vagy hülyeség nincsen, akinek valaha is volt Androidja, tudja, hogy egyik és másik launcher között messze nem csak a név a különbség.
Ezt a tanácsot hülyeségnek tartod? Hajrá, cáfold meg tényekkel.
Ezen kívül a cikkben megemlítésre kerül még, hogy a task killerek valójában semmire sem jók (végre egy hülye tévhitet legalább lerombolni igyekeznek), és hogy a telefonnak nem árt, ha néha újraindítják (memory leak miatt ez is hasznos lehet).
Esetleg ezekkel lenne a gond? Az én ismereteim bevallom hiányosak, de nem láttam, hogy ezek a tanácsok helytelenek lennének.
...
UI: hogy azt meg se említsem, hogy konstruktív diskurzus szinte sosem folyik (amivel végülis nincs gond, elvégre off topik), és valaki vagy egyetért a fősodorral, vagy hülye. Más opció nem igazán van. Az, hogy esetleg kifejtse a véleményét az egyik, netalán mindkét oldal egy adott kérdésben, nem valósul meg, mert "erről nem nyitok vitát, szar és kész, azt mondtam és az én apukám erősebb".
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest