- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
dejaris
addikt
http://m.index.hu/belfold/2013/07/24/lejjebb_szalltak_a_ponthatarok/
Nepes volt az erettsegizo tarsasag, aztan semmi oromhir?
-
Воланд
titán
Blyan te is osszehaverkodsz a symbi fan ufo baratommal?
-
polonic
félisten
OMFG
-
Nézem az új Android bemutatót... 4.3 Jelly Bean. A kid's cornert ügyesen lekoppintották. Restricted profile néven...
-
-
Huhh gyerekek.. alakul a molekula..
Ma ebédszünetben kapok egy névtelen fb embertől egy üzenetet: "szia". Hát azt se tudtam ki, vagy merre, és indulásból nem is sikerült kitalálni. Azóta megvan, hogy a cégnél egy csaj, és elég érdekes irányba kanyarodtunk a beszélgetéssel
A "van csajod?" kérdés után kezdett egyértelművé válni
Azóta kiderült, hogy neki nemhogy pasija, de jegyese van
Csendben megkérdezte, hogy baj-e. Hát mondom aranyom, te írtál rám, ha neked nem, én hova tiltakozzak?
-
-
Blyan
félisten
-
negyedes
addikt
válasz
Psychonaut #21760 üzenetére
ez a headset lenne?
-
válasz
dejaris #21757 üzenetére
sztem inkább arra büszke, hogy felszedett egy csajt a badoo-n
mit találtam már megint:
Elado vagy cserélhetö egy Pannonos(vagyis 20-as) ZTE blad 3-rom mobiltelefon.belsö memo 4g 1GHz-es processzor 5 megapixeles kamera Android 4.0 operációs rendszer 4”-es érintőképernyő Bluetooth, WiFi
tartozék:doboz usb töltö dedcet.
fix 25.000ft
csere ás 30.000ft -
dejaris
addikt
válasz
Oppenheimer #21756 üzenetére
Elvegeztel egy evet az egyetemen, azt mekkora a szad
-
Oppenheimer
nagyúr
en meg azert keltem fel mert szarnom kell. Viszont tegnap este hanytam a vodkatol a hatar uton egybol az utan hogy leszalltam a metrorol
aztan majdnem balheztam egy ellemorrel, mert beszolt valamit, en meg visszaszoltam, hogy orulnel ha valaha is ennyit elernel az eletben
-
-
dejaris
addikt
De rossz ez az almatlansag
-
Lall
veterán
-
Воланд
titán
juhu, office 2010 sp2. a faszomnak sincs kedve meg ezt is deployolni...
-
Alexios
veterán
8gb ram, és 1tb háttértár már elég lenne neki a mobilba. Ja és az is ssd legyen
-
pushalias
addikt
Valószínűleg túl kipihent vagyok ...
-
catroot
veterán
válasz
Воланд #21727 üzenetére
Szép arca van, de (szerencsére csak megujjaztam) na...
Egyszer volt dolgom egy igazán "nem csinos" lánnyal egy elég italos éjszaka közepén.
Amikor másnap a párnámon megéreztem a parfümje illatát, ki kellett mennem hányni...
btw: a Gáspár lánynak látod a hasán a striákat? Jézusom...
-
Örökös eltiltást kaptak annak a négy labdarúgócsapatnak a játékosai, szakvezetői és elöljárói, amelyek részt vettek minden idők egyik legkirívóbb bundázásában Nigériában.
A másodosztályba jutásról határozó, július elején rendezett egyik mérkőzésen a Plateau United Feeders 79-0-ra, a másikon pedig a Police Machine 67-0-ra győzött az Akurba FC, illetve a Babayaro FC ellen. A félidei állás csak 7-0, illetve 6-0 volt.
Mike Umeh, a nigériai szövetség alelnöke elmondta: a vizsgálatok során kiderült, hogy mind a négy érintett klub labdarúgói, szakmai stábja és vezetői részesei voltak a "szégyenletes eseményeknek". Kiemelte: volt olyan játékos, aki 11-szer találta a kapuba, akadt, aki három öngólt szerzett, az egyik találkozón pedig egy perc alatt négy találat esett. -
Воланд
titán
-
catroot
veterán
válasz
Oppenheimer #21714 üzenetére
Egyik csaj ismerősöm (90kg+) innen szokott magának faszikat kukázni pár dugás erejéig.
-
válasz
Oppenheimer #21716 üzenetére
randi a mekiben, kap sajtburgert meg epres shake-et. aztán irány a budi
-
válasz
Oppenheimer #21714 üzenetére
Lalll megoldás - lődd fejbe
-
Oppenheimer
nagyúr
Van egy badoo nevű oldal ahol lehet ismerkedni. Mivel asszonyom van ezért komolytalan elkezdtem írogatni lányoknak valami olyat, hogy "érdekel pusztán testi kapcsolat?", és ebből az egyik aranyos lánnyal olyan komoly beszélgetés alakult ki, hogy most találkozni akar. Na mi a faszt tegyek?
-
3 gif, lumia 610 die
-
Alexios
veterán
Áá, ez a virkir, ezt molesztála ballmer vagy gates kiskorában, vagy nem tudom, de ennyire elvakultan utálni a microsoftot még a legdurvább linux fanoknak sem nagyon megy
-
catroot
veterán
válasz
Oppenheimer #21704 üzenetére
Én, de nem olyan sokat.
-
dejaris
addikt
Fastest multi-core CPU, 4GB RAM, 128GB storage
Az igazat megvalva, mind kinezetre, mind elgondolasra nagyon tetszik ez az akarmi. Csak a telefon formajaval nem vagyok kibekulve, jol nez ki, csak a szifon peldajabol kiindulva nekem vagja a kezem az eles sarok.
-
Oppenheimer
nagyúr
Napoleon Total Warral játszott valaki?
-
válasz
philoxenia #21701 üzenetére
és már csak 1 van belőle
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GEFORCE RTX 4070 SUPER WOW EDITION (bontatlan)
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm Rose Gold GPS bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Intel Core i5 12400F / RTX 4060 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD konfig eladó jó áron
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest