- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
Mennyire akarod komolyan venni az egészet? Tervezel sok jó objektívet venni, vagy beéred a "belépő" szintű üvegekkel (kitobi + 1 db telezoom)?
Ha komolyabban gondolod a dolgot, akkor (szimpátia szerint) vagy a Canon vagy a Nikon cuccait nézegetném, azokhoz iszonyat mennyiségű objektív szerezhető be (használtan is), gyakran elég jó áron. Vázból meg amire a keretből futja, de 3-4 évesnél régebbi modellt ne vegyél, az érzékelők (zaj és dinamika szempontjából) brutálisan fejlődnek.
Amúgy van erre nagyon pöpec topik a PH-n, érdemes benézni, és az összefoglalót is elolvasni.
-
Lall
veterán
bogyoka: Milyen DSLR-t érdemes venni használtan? Amatőrbe, jó ár/érték arányban.
-
Blyan
félisten
válasz
catroot #44089 üzenetére
Biztosan meg tudnám szokni, néha majdnem elcsábulok, mikor Barthezz mester látom milyen fluid kis cuccot markolt fel a sziamiauval pl, vagy Oppit vagizni a Vánpluszvánnal.
. De valahogy legyőzhetetlen ódzkodás vesz rajtam erőt.
Ráadásul most szifonláz 2.0 lett rajtam urrá (a WP láz 2.0 már lecsengett, az Android láz 2.0 meg valahogy csak nem akar előjönni
)
-
Blyan
félisten
válasz
Oppenheimer #44088 üzenetére
Nincs konkrét elképzelésem, mivel nem akarok Androidot venni. Csak agyaltam, hogy vennem kéne egy szifont, ami azért nem ebben az árkategóriában van és adta magát ez az önsajnálkozó megállapítás.
Amúgy stock droidot vennék, vagy egy M8-at (bár az utóbbi azért nincs túl messze az átlag szifon ártól).
-
istnag
addikt
Ha másért nem a helyedben, rövid"távú" befektetésnek megvenném..
Megveszed olcsón, eladod kicsit drágábbban.(#44087) Blyan
Akkor tényleg félreértettelek.Igaz, viszont nem mind arany, mai fénylik. Én pl a G2 -ben nagyot csalódtam, annyira fényezve van, hogy az már fáj, aztán közben egy kalap sz.r ...Összereszerelés, anyagminőség, kamera, szoftver mind-mind fos.
Örülök, hogy sikerült elpasszolni.
-
Blyan
félisten
Azon gondolkozom, kár, hogy zsigerből utálom az Androidot, viszonylag olcsón jó készülékeket vehetnék magamnak....
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Oppenheimer #44075 üzenetére
Dafuck? Attol meg azert messze vagyok.
Tegnap 5 utan aki nem ismer, meg nem mondta volna, hogy ittam. Aztan itthon meg szetcsaptuk magunk. Az lett a vege, hogy en kidoltem, reggelre meg a kollega eltunt. -
catroot
veterán
De nagyon örülök, ha tényleg akkora tepsi lesz az N6.
-
Wpre stabilabban jönnek az értesítesek, mint a Droidra, ezt is megertuk.
Már csak appok kellenek
-
btudos
nagyúr
"A html5 az flasht használ?"
-
Oppenheimer
nagyúr
Mesterséges intelligenciából most van egy verseny ahol nekünk kell ágensek MI-jét megírni, és valaki beadott egy olyan ágens csapatot, akik mindenki mást megvertek.
magic
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Oppenheimer #44062 üzenetére
Micsodát?
-
vm93hun
aktív tag
Na mindjárt vérszemet kapnak az almatenyésztők, mert a Sámson tepsijénél is gondok vannak az összeszerelési minőséggel.
[link] -
dejaris
addikt
Na mire leltem. Popcorn time. Vegre szervezett minden es felhasznalobarat is.
-
Blyan
félisten
LOL link
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
viewdetails #44044 üzenetére
Legközelebb biztos hogy vmi gyros lesz...
-
viewdetails
addikt
válasz
Oppenheimer #44038 üzenetére
Nincs jó választás. Ennél inkább valami gyrost a Bartókon.
Vagy ott a Humusz is, meg a soup-to-go. -
válasz
Oppenheimer #44038 üzenetére
En ma reggel rajottem reggel, hogy nincs otthon kaja. Priceless.
-
dejaris
addikt
-
Oppenheimer
nagyúr
Minden hétfőn megpróbálok valami finomat enni a Ruyi kínai kajáldában, de mindig kurva szar kaját választok
-
Ha netan valaki Androidon hasznal Outlook.com-ot, akkor nagyon ajanlom a Nine nevu Exchange-klienst, merfoldekkel jobb, mint az Outlook.com app vagy a tobbi hasonlo. Peldaul engedi szerkeszteni a kontaktokat is, amit az Outlook.com app nem, meg ugy egyebkent is kulturaltabban nez ki.
-
btudos
nagyúr
válasz
dejaris #44032 üzenetére
Mondjuk meg mindig jobb, mint amit az AMD muvel driver cimen a notebookoknal. A zoldeknel legalabb ha egyszer felment, akkor az stabilan hozza az elvart mukodest, az AMD-nel azonos alkalmazas tud iszonyatos sebessegkulonbsegeket produkalni. Azonos gep, azonos driver, azonos sw par ora elteressel, es mintha negyedeltek volna az eroforrasokat, katasztrofa.
-
dejaris
addikt
-
kcsa
veterán
válasz
viewdetails #44028 üzenetére
kicsit paranoid üzemmódban üzemelsz, főleg úgy, hogy láthatóak a párhuzamok a vizsgálatok helyszínei és a cégek székhelyei között.
-
-
viewdetails
addikt
Értem amit mondani szeretnél, de a SAR érték esetén előszeretettel hivatkozik mindenki független laboratóriumok mérési eredményeire. Mondjam tovább?
-
válasz
viewdetails #44025 üzenetére
Lehet, hogy azert, mert ott a marka szekhelye?
Az is valoszinu, hogy az Intel nem Madagaszkaron mer TDP-t, meg a BMW nem az Antarktiszra viszi az X6-ost csapatni.
-
dejaris
addikt
Ha egyszer sikerlune ennek a nyomoru geforce drivernek hibatlanul update-elnie magat
-
viewdetails
addikt
-
válasz
viewdetails #44022 üzenetére
Termeszetesen, egyebkent nem lehetne forgalomba helyezni es arulni.
@kcsa: meg a Doogee-nek is van.
-
kcsa
veterán
válasz
viewdetails #44022 üzenetére
Ha Dogee-t kérdeznéd még érteném is. Mert hogy ahhoz nincs, abban biztos vagyok.
OPO - bár látom nehéz különválasztani a csájnafonoktól - legálisan kapható EU-ban, tehát [L:https://apps.fcc.gov/oetcf/eas/reports/ViewExhibitReport.cfm?mode=Exhibits&Requ
-
viewdetails
addikt
Ami engem érdekelne ebben a kínai telefon témában, hogy a CE jelzés és a SAR bizonylat jár az OPO és tsai. csájanfonokhoz?
-
válasz
kolosanyi #44017 üzenetére
> Doogee
Most mit mondjak? Te szarból akartál várat építeni, én meg vettem egy tök standard top-end mobilt ami a cég érdekes uzletpolitikaja miatt véletlenül bloat-free és kb. tovabb lesz támogatott, mint a Nexusok.
Nem forgattam ki a szavaidat, konkretan aztán írtad, hogy ha csucsmodellt akarsz, akkor ne Kínából rendelgess. Es ez így hülyeség.
Teljesen nyilvánvaló egyébként, hogy az OPO a fanok hörgése ellenére sem egy mindent ütő, mindenki számára megfelelő cucc. Nincs helyi képviselet, idáig szopni kellett a meghivokkal, a garancia nem teljesen triviális, stb. Nekem a 1520 mellé kellett egy jó Droid, és ennél nincs jobb per pillanat. Semennyi pénzért.
-
válasz
kolosanyi #44008 üzenetére
Ez nettó marhaság, már bocs. Most ne rendeljek Kínából telefont, vegyem meg inkább a Samsung Galaxy sok, vagy a iPhone valamelyik verzióját, mert akkor vagyok tökös? Ezt ugye te se gondolod komolyan..
(#44017) kolosanyi:
Ja, hogy sikerült két nevenincs telefont rendelned, és ebből levontad a következtetést. Mindent értek -
kcsa
veterán
válasz
kolosanyi #44017 üzenetére
Sikerült belenyúlnod két olyan "márkába" ami tényleg a legaljához közelít. Brutál sokat kell utánaolvasni, hogy valami képet kialakíthass. Nehezítésképp tele van a kínaitelefonos topik nepperekkel akik a saját portékájukat tolják és istenítik, meg önigazolást kereső egységsugarú felhasználókkal. Az igazi hozzáértők kikoptak, helyette maradtak ilyen Laza.. és hasonszőrűek.
De az OPO ettől a vonaltól elég távol áll - már csak a ColorOS-Cyanogenmod páros miatt is. Nem hibátlan, de melyik szoftver az?
-
kolosanyi
veterán
Nem, ez a véleményem. Rendeltem 2 kínai telefont nyár elején, egy Newman N2-est 110 dollárért és egy Doogee DG300-ast 50-ért. Papíron mind a kettő nagyon jó vételnek ígérkezett, aztán egyik szarabb, mint a másik. Ez az én problémám, nem néztem utána a fórumon, hogy mennyire nincs normális ROM az N2-esre, csak a logoutos tesztet olvastam, ahol agyon dicsérte a tesztelő. Nálam a gyakorlat azt mutatja, hogy ha fizetős appot telepítesz, akkor bootloopba kerül a telefon, a főzött ROM-ok meg bugosak. Illetve a GPS használhatatlan, 2 műholdat lát tiszta időben dombtetőn. Persze a teszt nem ezt mutatta. Az olcsóbbik felefon meg egyszercsak úgy döntött, hogy a kijelző nem működik tovább, csak fehéren világít. Írtam az ügyfélszolgálatnak - levideóztam a hibákat -, erre mi volt a reakció? Postázzam el 20 dollárért, aztán majd ők megnézik, hogy az én hibám miatt szar-e mind a két telefon és ha igen, kiszámlázzák a javítást, meg a visszaküldést is. Több ezer km-ről mindenki azt mond, amit akar, potyára meg nem fogok 100 dollárokat kidobálni. Na ez a kis közjáték azt eredményezte számomra, hogy többet nem veszek kínai telefont, mert kell a hazai támogatás.
Egyébként miért forgatod ki, amit mondok? Továbbá nagyon jól tudod, hogy az 520 nem olyan gyors, mint a szifon, szóval eleve hülyeséget mondasz.
-
válasz
kolosanyi #44008 üzenetére
Ha abszolút csúcs hardvert akarsz, akkor szánd rá a pénzt, ne Kínából rendelgess szerintem.
Ez valami szabály? Ki hozta? Konkrétan bármennyi pénzért ez (volt?) a legjobb Droidos telefon. Szívesen költöttem volna rá +300 eurót, de hát ennyibe került csak sajnos.
Szerintem senki ne vegyen Nokia 520-at. Mi az, hogy olcsón akarsz smooth rendszert "okosba"? Szánd rá a pénzt, és vegyél iPhonet, vagy ha nincs pénzed, vegyél fos olcsodroidot, és szívj vele, ne trukkozz itt holmi WPvel.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Pttypang #44007 üzenetére
Mondjuk, hogy az emberek lássanak kicsit tovább az orruknál és ne a "megoldjuk okosba" mentalitás legyen jellemző. Ha abszolút csúcs hardvert akarsz, akkor szánd rá a pénzt, ne Kínából rendelgess szerintem. Az addig nyújtózkodj... kezdetű mondás baromira igaz és én a saját káromon tanultam meg. Csak az a baj, hogy újabban a Kína fanok rosszabbak, mint régen az iFan-ok.
-
kolosanyi
veterán
Miért van most mindenki oda ezért a O+O-ért? Lépten-nyomon belefutok valakibe, aki elkezdi sztárolni, hogy hű meg há és ez aztán a legtutibb telefon a világon.
-
Bogyó bá'
nagyúr
-
vm93hun
aktív tag
Még egy "origami" erre a hétre.
(végre valakinek ez is eszébe jutott) -
catroot
veterán
Csak nem ittam még el az agyam. Megint ihatnékom van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- GTA VI
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Óra topik
- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- Rendszergazda topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest