- Gaming notebook topik
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- A Zotac új handheld gépe szakít a normával
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psychonaut
veterán
Inkább írd le konkrétan, hogy mi a gondod a cikkel. Nem én írtam, nincs is Androidom, de hihetetlenül idegesít ez a felsőbbrendűségi tudat, ami néha itt a topikban uralkodik. Konstruktív kritika persze soha nincs, csak "haha, mekkora balfaszok ezek is" hozzáállás.
Annyit javasol mindösszesen a cikk, hogy cseréljük le a launchert, mert ettől érezhetően gyorsabb lesz a telefon. És ez nem vélemény, ez tény. Ebben semmi szakmaiatlanság vagy hülyeség nincsen, akinek valaha is volt Androidja, tudja, hogy egyik és másik launcher között messze nem csak a név a különbség.
Ezt a tanácsot hülyeségnek tartod? Hajrá, cáfold meg tényekkel.
Ezen kívül a cikkben megemlítésre kerül még, hogy a task killerek valójában semmire sem jók (végre egy hülye tévhitet legalább lerombolni igyekeznek), és hogy a telefonnak nem árt, ha néha újraindítják (memory leak miatt ez is hasznos lehet).
Esetleg ezekkel lenne a gond? Az én ismereteim bevallom hiányosak, de nem láttam, hogy ezek a tanácsok helytelenek lennének.
...
UI: hogy azt meg se említsem, hogy konstruktív diskurzus szinte sosem folyik (amivel végülis nincs gond, elvégre off topik), és valaki vagy egyetért a fősodorral, vagy hülye. Más opció nem igazán van. Az, hogy esetleg kifejtse a véleményét az egyik, netalán mindkét oldal egy adott kérdésben, nem valósul meg, mert "erről nem nyitok vitát, szar és kész, azt mondtam és az én apukám erősebb".
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Dell Vostro 5581 (Intel i7, 16 GB RAM, 256 m2 SSD)
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest