- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Valaki letesztelhetné nekem a fbos elméletemet
Fbon az üzeneteknél archiváljatok minden olyan emberkékkel folytatott beszélgetést, amit nem nagyon használsz, hagyj meg kb 2-3at, akikkel napi szinten dumálsz sokat, és várd a csodát. Nekem legalábbis azóta megvadult a telefon, ma volt, hogy hamarabb jött meg telón az üzenet, mint az asztalin
Habár ez már-már túl egyszerűnek tűnik, hogy beváljon.. -
dejaris
addikt
Most akkor mikor is lesz a linux eve? http://m.index.hu/tech/cellanaplo/2013/08/22/elbukott_linuxos_csucstelefon/
-
dejaris
addikt
Ha mar a multkor is Norbifiurol van szo
-
Lall
veterán
válasz
philoxenia #22788 üzenetére
Nem olvassa. Ő a szerző, főszerkesztő, és laptulajdonos.
-
válasz
philoxenia #22785 üzenetére
szeretnél egy-két különórát?
-
philoxenia
MODERÁTOR
Nem minden tiszta, most akkor Lalll ide regisztrált tanácsadónak?
Nőtémában...
-
Lall
veterán
-
Воланд
titán
Lalll menj es tanitsd a nepet. nem hiszem el, hogy egy darab hozzaszolasod sincs a topicban....
-
balcsida
senior tag
Asszem, hogy lassan visszajárok megint ide. Itt olyan jól lehet (s)írni a csajokról.
-
dejaris
addikt
-
Воланд
titán
-
Воланд
titán
-
pushalias
addikt
FACT: Every day, millions of plants are killed by vegetarians.
Help stop the violence. Eat a steak.
-
Ha már cég..
Drága IT-s emberkék a cégnél egy MSI monitor PC-ről egy 30, azaz harminc méteres HDMI kábellel próbálták továbbítani a képet egy másik monitorra, aztán álltak bambán, hogy mér' nem jó.. omg..
-
gzbotii
nagyúr
Nagyon racupantam erre a szamra. Meloban folyton ez megy
-
-
Lall
veterán
Azért a legeslegjobb barátnő barátnők és testvérek, tehát úgy egyetemben a nő-nő kapcsolatok megfejtése számomra is néha rejtély. Ugye arról nem is beszélek, hogy pl. nőknél nincs 15 fős baráti társaság, mint pl. nálunk, mert ahol 3 nő van egymásra utalva, ott féltékenység, armány, szerelem stb... összeveszíti úgy is őket. Szóval a Béke Nobelt jövőre annak adnám, aki összehoz egy 15 fős női társaságot és egyben tartja őket.
Velünk/velem történt, hogy pénteken többed magammal Baratonfüredre vettük az irányt egy szülinap megünneplésére. Minden folyt a megszokott mederben. Pia, jófejkedés, diszkóhajó, örület. Sikerült is kikukáznom egy kedves, rendes, jóravaló lányt, akivel lebeszéltem az éjszakát, hova, mikor, miért megyünk, mit csinálunk. Rögzíteni szoktam mostanság, hogy ne menjen rá felesleges időm, energiám. Szóval minden a megbeszéltek szerint zajlott, mikor is leszálltunk a hajóról és a legeslegjobb barátnője aki a legeslegjobbat akarja a barátnőjének mindig félrehívta és úgy összebalhézott vele miattam, hogy a csaj el kezdett sírni. Majd szépen választás elé állította. Na, ekkor fogtam magam és angolosan távoztam (szó nélkül ugye). Sebaj, gondoltam még előttünk az éjszaka. Úgy is volt. Cafe Cocomo, itt is jófejkedés, jó hangulat újabb nő/nők. Itt is sikerült egyet kibontanom, aki a barátnő és nővérkéjével volt. Nem akarom sokáig ragozni, de ennek a nővére kötött utilaput a lábára, hogy márpedig ha velünk/velem, akkor bizony... Mi hajtja ezeket? Mondjátok, hogy a féltékenység. És nem ez az első ilyen esetem, megszámolhatatlan sok csaj [moderálva] már el tőlem/tőlünk a féltékenykedő legeslegjobb barátnők. Én még soha nem mentem oda egy haveromhoz sem, hogyha elmész ezzel a csajjal akkor örihari. Legfejebb, akkor van örihari, ha engem nem hív.
A legundorítótt nőfajta a féltékeny barátnő, nővér.. Taktikát kell váltanom?
[ Módosította: radi8tor ]
-
CsonkaImo
addikt
Sziasztok!
Lumia 820-am van és az lenne a kérdésem, hogy az "Amber" frissítés pontosan mit takar? Tegnap kiírta a store csempére, hogy x frissítés elérhető (Here drive+, maps, city lens, inteligens felvétel, stb). Ez lenne az? Mert olvastam, hogy lesz fm rádió de én nem találom. 820-ra nem lesz elérhető vagy ez még nem is az "Amber" frissítés volt? Elnézést, ha hülyeséget kérdeztem de még 1 hete se használom a windows phone-t.
-
Igen, az lejött, hogy sport szemüvegek. Igazából nem is baj, amúgy is ilyen stílust szoktam venni, meg sokat bringázok is.
Konkrétan ezt néztem. Vagy esetleg ez a Polaroid.Az a baj, az én fejemre nehéz találni, viszont ez az Uvex elvileg direkt kisebb fejre van(azért a Small a nevében, van enélküli verzió is), így jobban preferálnám, mert talán biztosabban jó, mint a Polaroid. Bár utóbbi meg kicsit jobban tetszik.
(#22721) tailor:
Ohh, akkor valóban nem lehet szarA máshoz: konkrétan én ezt ha nézem, nekem az is elég, hogy visszafele induljon meg a bélműködésem..
-
tailor
őstag
válasz
Barthezz2 #22719 üzenetére
Olyannyira korrekt, hogy egy csomó sportágban az ő szemüvegeiket viselik a sportolók
Vedd meg bátran.
Más: tegnap voltunk vidámparkban. Felültem a "Break Dance" nevű pörgős rettenetre. Konkrétan 5 mp-en múlt, hogy nem bújt ki a róka a lyukból
Szörnyű volt.
-
Az Uvex márkát ismeri valaki? Mennyire korrekt? Napszemüvegeket nézegetek, találtam egy egész jót, de számomra egyelőre ismeretlen a márka..
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Oppenheimer #22716 üzenetére
De meg mennyien.
-
Oppenheimer
nagyúr
Tényleg létezik ember aki használja ezt az appot
-
válasz
#40993792 #22712 üzenetére
A másnaposság még hagyján, de életembe nem volt még így, mint tegnap, pedig annyit nem is ittam..
Bográcsoztunk, kajoltam, letoltam 3 sört, aztán iszogattunk kis fütyülőst. Kezdtem érezni, hogy elég lesz, de a köv emlékem, hogy magam mellé(mint itthon kiderült nem csak mellé) rókázok az asztal mellett
Aztán haver hozott haza kocsival, de az oldalát még annak is megkínáltam.. Gyáá.. -
Soha többet nem iszok..
-
-
pushalias
addikt
válasz
Psychonaut #22705 üzenetére
Súgni tilos, ülj le, egyes!
-
pushalias
addikt
válasz
Psychonaut #22703 üzenetére
Toolbarra már generátorok is léteznek. Elárulom, a WinMagazinnak is van toolbarja.
Ha már itt tartunk, kikerült indexre a Win RT-s nokiás tabletes cikkünk, amiben szavazás van, hogy kéne vagy nem kéne. Nyulak vagytok (természetesen puskázás nélkül!) megtippelni a jelenlegi részeredményt.
Megint más: hoppácska!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robot fűnyírók
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest